Miért kell kitenni a közösségi oldalakra valakinek a gyászát?
Ezzel mi lesz jobb?
Mennek a szívhez szóló monológok, "Így szeretlek Anyu, úgy hiányzol Icu néni, te tanítottál meg a munka és a család szeretetére, milyen jókat ettünk együtt"... ezt miért kell?
#17. Hasonlót láttam már én is.
Távoli rokon rendőr férje meghalt pár éve, 40 éves korában elvitte a rák félév alatt. Óriási temetés, melynek költségeit a rendőrség állta.
Ennek ellenére ki volt téve egy pénzgyűjtő urna a ravatal elé, ahova a virágokat szokás elhelyezni. Az volt az özvegy előzetes kérése, hogy a virágra szánt pénzt inkább dobják be a gyászolók... Hiszen ott maradt két árva gyerek, kell a taníttatásukra. Felfordult a gyomrom.
A kérdezőt sem kellene bántani.
Az ok, hogy felrakod magad, a férjed, a gyereked, az anyádat, vagy a családi eseményeket. De komolyan ezeket akarjátok összehasonlítani a HALÁLLAL?
Egy születésnapi torta egy lapra tehető a naponta kirakott gyászoló képekkel, meg szövegekkel?
Igen, nekem is felfordul a gyomrom, hogy valaki a gyászból is ugyanazt akarja kihozni, mint egy esküvőből stb.
Igenis nem a közösségbe való. Oké, valaki így dolgozza fel. Hát akkor hívogassa telefonon a rokonokat, ne pedig az EZER ismerősével ossza meg, akiknek a fele azt sem tudja kicsoda.
26
Ez a baj tudod. :D Hogy mindenki hadd csinálhasson, amit csak akar. Nincs semmilyen korlát a mai világban.
1. Szeretné az illető minél több emberrel megosztani a gyászát
2. Szeretné tájékoztatni az ismerőseit, akit személyesen még nem tudott
Nem, még mindig nem csak szép dolog való a Facebookra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!