Miért kell kitenni a közösségi oldalakra valakinek a gyászát?
Ezzel mi lesz jobb?
Mennek a szívhez szóló monológok, "Így szeretlek Anyu, úgy hiányzol Icu néni, te tanítottál meg a munka és a család szeretetére, milyen jókat ettünk együtt"... ezt miért kell?
Azért teszik ki, amiért az esküvős, újszülött, kisbaba, kisgyerek fotókat, amiknek a családi fotóalbumba lenne a helyük - a likeokért.
A fájdalom nem tartozik másra, és lehet itt jönni az álszent szövegekkel, hogy csak a családnak oszt meg ilyeneket, igazából azt mindenki olvashatja, még azok is, akik nem is az ismerősei, csak követik.
Azért, mert az illetőnek ettől k8csit könnyebb.
Nem, én sem vagyok ilyen, hogy ezeket a dolgokat a nagyvilág elé tárjam.
De nem is zavar, ha más meg igen. Az ő élete, az ő dolga. Ha neki igy jó, nekem nem gond.
Nekem társadalmilag érdekesebb, mikor valaki kérdesben kiírja, hogy más miért ilyen meg olyan. Az zavaróbb.
A válasz. Ember. 625.839.578- féleképpen lehet életet élni, nemcsak úgy ahogy te. Ez éppen az egyik, hogy kiírja. Miért ne írná ki? Ki vagy te, hogy megmondd, mit csináljon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!