Miért kell kitenni a közösségi oldalakra valakinek a gyászát?
Ezzel mi lesz jobb?
Mennek a szívhez szóló monológok, "Így szeretlek Anyu, úgy hiányzol Icu néni, te tanítottál meg a munka és a család szeretetére, milyen jókat ettünk együtt"... ezt miért kell?
"A fájdalom nem tartozik másra..."
Tehát ha meghal valaki, akit szerettél, onnantól soha senkinek nem beszélsz róla, ugye?
Mert a párunkról miért teszünk ki képet? Gyerekről, kutyáról, kocsiról, nyaralásró meg sokan a kajáról is?
Mindenki azt rak ki, amit akar.
Ha nem tetszik, akkor tovább kell menni vagy törölni és annak is mi értelme, h erről kérdést kell kiírni..?🙄
Egyáltalán mi értelme a közösségi oldalaknak?
Nekem kb 20 képem van kinn. Ebből van a lányomról, kutyákról, páromról, anyáról, barátokról, motorom és kocsim is kinn van mert jó kép lett.
Mamám meghallt 12 éve, róla is van kinn. Párom fél éve hallt meg és róla is van kinn közös kép meg raktam ki egyet akkor is (mondjuk én semmi idézetet nem írok, sztm azoknak a közhelyes hülyeségeknek semmi értelme, de mégse puffogok rajt).
N 30
És a vacsoráját? És hogy hol van éppen?
Egyáltalán, miért is nem törlöd magad? Vagy te akarod megmondani, hogy mi az, amit ki lehet tenni és mia az, amit nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!