Mit tegyek, ha a gyerekeim nem hajlandók elfogadni a párom?
16 és 14 éves lányaim vannak, 10 és 8 évesek voltak, amikor elváltunk az apjukkal, de előtte már másfél évvel külön költöztünk.
Állandóan szabotálják a kapcsolatunkat, még nem költöztünk össze, és ha így folytatódik a dolog, akkor nem is fogunk egyhamar. Neki is van két lánya, 3 éve vált el, ők elfogadnak engem, a kisebbik mondta, hogy örül, hogy én vagyok az apja mellett, az enyéim meg ott tesznek keresztbe, ahol tudnak.
Leültem/leültünk velük már többször, együtt és külön is, de semmi. Nem fogadják el, mert nem.
És ezt a "nem elfogadást" nem csendben teszik, hanem folyton beszólogatnak, ünneprontóak, addig feszegetik a határainak, ameddig robbanok.
Apukához nem tudnak menni, tehát nincs az, hogy megszoksz vagy megszöksz.
"Mit tegyek, ha a gyerekeim nem hajlandók elfogadni a párom."
Nézz mélyen magatokba, és keresd a hibát. Lehet hogy nem véletlen!
Olyan is volt már, hogy a nő új pasija egy méretes nagy f.szk..ap volt és a gyerekek agyát nem borította el a rózsaszín köd, és hiába gyerek vagy nem, reálisabban látta 'új aput' mint anyu..
De tudod mit 19, én feladom. Legyen igazad, úgyis látom neked erre szükséged van. Hát én leszarom ám más családját, főleg ha az a "más" nem is képes kifejteni a kérdését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!