Jogos, hogy nem fizetik ki nekem a drága cipőmet?
Az egész nyarat végig dolgoztam, hogy le tudjam tenni a jogsit, meg tudjak magamnak ruhákat venni.
Vettem magamnak egy 63 000 forintos cipőt. Pár hete nem használom, mert bakkancsba járok.
A 13 éves húgom meg az én tudtom, beleegyezésem és engedélyem nélkül használta és tönkre tette.
Anyám vett nekem egy 15 000 forintos sz.rt helyette, ami csúnya is, meg nem 15 000 forint volt.
Húgomnak van 160 000 forintja, és kivettem 70 000 forintot, hogy fizesse ki nekem, ha már tönkre tette.
Azóta áll a bál.
Itt a matracos.
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__testveri..
Erdekelne engem is ez a munka, merthogy en mar reg nem vagyok diak, de 2 havi fizumbol nem tudnek ennyire draga cipot venni, meg a 300-400 ezres jogsit is kifizetni, amennyibe ez manapsag kerul.
Bar az teny, hogy elnem is kell valamibol, engem mar mas nem tart el, azert se tudok ennyit sporolni ilyen rovid ido alatt,de akkor is...
Milyen munka is volt ez? :DD
Valamennyire jogos, de azért szó nélkül elvenni a pénzt úgy nem illik.
Most biztosan nem fog többet hibázni.
Ja meg a matracodat, meg az iPadet, meg kutyafülét. Szuper, a trollok most már kész sablonokkal dolgoznak. Ennyire lusták újabb sztorikat kitalálni.
Mint amikor valaki naponta megkérdezte, hogy x állatot lehet e sétáltatni. Meg hogy x és y állat összecsapásában ki nyerne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!