Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért olyan furcsa dolog...

Miért olyan furcsa dolog lenne hogy minden hétvégén (vagy legalábbis nyáron minden második hétvégén) együtt ebédel a nagycsalád?

Figyelt kérdés
Több ember olyan furcsán nézett ránk hogy minden hétvégén együtt a család, én, tesómék, azok gyerekei, férje, szüleim. Miért lenne ez olyan furcsa, rossz dolog lenne ez a hagyomány?
2022. dec. 5. 07:35
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
83%
Szép, ha ilyen jóban van a család minden tagja :) én nem bírnám, de attól még nem furcsa, sőt örömteli.
2022. dec. 5. 08:40
 12/35 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem is tök jó, ha tényleg ilyen jóban vagytok és szívesen mentek. Nekem sok lenne, bőven elég a saját szüleimből is két havonta egy ebéd, de furcsának nem találom.
2022. dec. 5. 09:37
 13/35 anonim ***** válasza:
79%
Nem furcsa, csak nekem pl olvasni is fárasztó.
2022. dec. 5. 10:01
 14/35 anonim ***** válasza:
78%

Annyira bírom, hogy itt mindenkinek tökéletes családja van, mindenki imád mindenkit, csak ha elolvasod a többi kérdést, akkor bilibe lóg a kezed.

Nekem normális családom volt - nagyszülők már meghaltak sajnos - de akkor sem ültünk ott minden hétvégén! Vagy neked nincs életed muci?

2022. dec. 5. 10:14
 15/35 A kérdező kommentje:
14. Attól még hogy egy héten 4 órát a családdal töltök attól még van életem ....
2022. dec. 5. 10:17
 16/35 anonim ***** válasza:
73%
Elképzelem, hogy ez egy vasárnap, aludnék, olvasnék, pakolgatnék, helyette korán fel kell kelni, összeszedni magam, elzötykölödni a rokonokhoz... ha meg nálam tartanánk, főzhetnék meg mosogathatnék.
2022. dec. 5. 10:33
 17/35 anonim ***** válasza:
65%

16-os, de ez nem kötelező program. Ha nem akarsz, nem készült.

De ha valakinek jól esik elmenni vasárnapi ebédre - mi pl. 20 percre lakunk, miért kéne hajnalban felkelni? -, az miért gond? Miért kell itt belemagyarázni, hogy nincs élete meg ideje, ha hetente 3-4 órát a családjával tölt valaki?

Feltehetően azért teszi, miért szívesebben ebédel velük, mint otthon pakolgasson.

2022. dec. 5. 10:35
 18/35 anonim ***** válasza:
67%
Csak rendet rakni muszáj. 😅
2022. dec. 5. 10:56
 19/35 anonim ***** válasza:
11%
Mindenki csinálja azt amit akar:)
2022. dec. 5. 11:01
 20/35 anonim ***** válasza:
81%
Kérdező, ez amúgy hogy jön fel ennyi emberrel?
2022. dec. 5. 11:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!