Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagycsaládosok: hogy marad...

Nagycsaládosok: hogy marad minden gyerekre idő, hogy telik egy napotok?

Figyelt kérdés
2022. nov. 12. 10:12
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
75%
Pont ez az, hogy nem marad.
2022. nov. 12. 10:48
 2/19 anonim ***** válasza:
84%
Csakis úgy, hogy csak a férjem dolgozik, én meg otthon dolgozom. Ha nem tehettük volna meg, nem válalltunk volna nagycsaládot. Két gyerekig dolgoztam, de a harmadik után itthon maradtam.
2022. nov. 12. 10:55
 3/19 anonim ***** válasza:
73%

Nem marad - 3 gyereknl még oké - bár az nem nagycsalád), 5+-nál nem.

Tökmindegy, hogy az anyának vagy az apának. Ennyi gyerekkel nem lehet érdemben foglalkozni, és nem a nevelésre értem, hanem meghallgatni a gonját-baját.

2022. nov. 12. 10:58
 4/19 anonim ***** válasza:
82%

Nekünk úgy jut idő,hogy nem pont egymás után vállaltuk a gyerekeket, hanem a harmadik és a negyedik gyerek között van 7 év.

A kicsik még ovisok, a 3 nagy meg tinédzser, ebből 2-nek van már párkapcsolata, a harmadiknak még nincs, de mivel kamasz, így ő is sokat van a barátaival, osztálytársaival.

2022. nov. 12. 11:07
 5/19 anonim ***** válasza:
33%

Igazán egyik gyerekre sem juthat kellő idő

Ebben a világban az is felelőtlen már aki szül

Mi lesz még itt..

2022. nov. 12. 11:57
 6/19 anonim ***** válasza:
48%
Sehogy. Az ilyenek csak felelőtlenül potyogtatják a gyerekeket és verik a mellüket hogy az ő gyerekeiknek bizony "megvan mindene", mert kapnak enni és fedél van a fejük felett. (Azt már kíbosan elhallgatják hogy ez csok-os ingatlan).
2022. nov. 12. 11:58
 7/19 anonim ***** válasza:
91%
Én azt látom magam körül, hogy csak úgy, ha az egyik szülő (gyakorlatilag mindig az anya) max. félállásban van.
2022. nov. 12. 12:01
 8/19 anonim ***** válasza:
25%
Egyetértek az 5,6 hozzászólóval!!
2022. nov. 12. 12:17
 9/19 anonim ***** válasza:
83%
Tehát akkor az ilyen családokban egy szülő nevel, másik pénzt keres? Azért ez sem ideális.
2022. nov. 12. 13:36
 10/19 anonim ***** válasza:
93%
Én azt látom, ha az anya otthon van, akkor elmenedzseli a háztartást, a gyerekek kötelező dolgait, pl uzsonna, 3 wc-papír guriga technikára, megnézi az eKrétát, bemegy fogadóórára, stb, még a gyerekekkel közösen is tud valamennyit foglalkozni, van közös mese, közös társas, közös építés, stb, de hogy egy-egy gyerek konkrétán tudjon kettesben programot csinálni valamelyik szülőjével, vagy hogy a szülő úgy meghallgassa, hogy az anya éppen nem a legkisebbet pelenkázza, vagy nem tereget, stb közben, hanem tényleg 100%-ig arra az egy gyerekre figyel, na, az vagy soha nem fordul elő, vagy a gyerek tényleges igényénél lényegesen ritkábban, vagy akkor, ha baj van. Most a tudatosan nagycsaládosokról beszélek, 3+ gyerekkel.
2022. nov. 12. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!