Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a hozzátartozóm napi 2...

Ha a hozzátartozóm napi 2 doboz cigit elszív naponta, ugye nem vagyok köteles ápolni vagy együttérezni vele ha majd megbetegszik emiatt?

Figyelt kérdés
2022. dec. 1. 15:47
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
11%
6: hál istennek nem érdekel, hogy mikori törvény. A kérdésre válaszoltam, nem érdekel se a törvény, se az egész történet.
2022. dec. 1. 20:03
 12/25 anonim ***** válasza:
79%
Apósom 80 éves. Alkoholos állapotban megbotlott egy szőnyegben, elesett és csípőjét törte. Azóta nem kelt fel az ágyból, pelenkázni kell, mosdatni, etetni....Ennek három éve. Kérdem én tőled, mivel ő volt az oka a balszerencséjének, magára kéne hagynunk, nem kéne gondoskodnunk róla?
2022. dec. 1. 20:27
 13/25 anonim ***** válasza:
38%

Es neked milyen karos szenvedelyed van? Kavezol vagy te is cigizel? Netan neha tippmixelsz?

Remélem rolad sem fognak gondoskodni ha mondjuk kapsz egy jo kis glioblastomat..

2022. dec. 2. 06:49
 14/25 anonim ***** válasza:
32%
A kávé nem káros. Minden mérgező, a dózis a lényeg.
2022. dec. 2. 16:33
 15/25 anonim ***** válasza:
72%
A kave fuggoseget okoz, nem egy nem kettő ismerosom napi 8 10 kavet megiszik ket cukorral. El tudod kepzelni ez mennyi koffein es cukor? Ha ez nem egeszsegtelen akkor nem tudom mi az..
2022. dec. 2. 20:51
 16/25 anonim ***** válasza:
76%

Senkit nem vagy köteles ápolni, sem akkor, ha vannak káros szenvedélyei, sem akkor, ha nincsenek.

OFF: Egyébként meg a kávé az egyik legegészségtelenebb dolog a legálisan kapható termékek közül.

2022. dec. 3. 14:18
 17/25 anonim ***** válasza:
17%
15: az én ismerőseim meg cukor nélkül isszák a kávét. Tudom, hogy Magyarországon még ott tartotok, hogy a kávé rossz hatással van a szervezetre, de ezt már vagy 100* megcafoltak :D de pontozzatok le nyugodtan. Hál istennek jobban tudom. :-)
2022. dec. 4. 17:42
 18/25 anonim ***** válasza:
79%

#17.

Te igyad csak nyugodtan a kávét, ha szerinted nem egészségtelen! :)

Nem mi fogunk tőle húsz évvel rövidebb ideig élni.

Azt pedig nem mi állapítottuk meg, hogy a kávé baromira egészségtelen, hanem komoly szakemberek. De örülök, ha te úgy érzed, hogy az orvosoknál is jobban tudsz mindent. :)

2022. dec. 4. 18:04
 19/25 anonim ***** válasza:
11%

Mi a fszért lenne egészségtelen a kávé?

Persze ha napi 10et megiszol az... de ha napi 40 liter vizet iszol az is az!

Istenem mi emberek...

2022. dec. 4. 18:18
 20/25 anonim ***** válasza:
78%

"Mi a fszért lenne egészségtelen a kávé?"

Például mert tönkretszi a keringési rendszert és a mellékvesét.

Ha pedig részletesebb magyarázatot akarsz, akkor keresd ki magadnak, mert ez már nem a kérdéshez tartozik.

2022. dec. 4. 18:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!