Ha a hozzátartozóm napi 2 doboz cigit elszív naponta, ugye nem vagyok köteles ápolni vagy együttérezni vele ha majd megbetegszik emiatt?
"A mostani szociális törvény kötelez rá..."
Csak mondom, hogy ez a törvény 1964 óta, megszakítás nélkül létezik, csak le lett porolva. Ha nem hiszed utána nézhetsz!
Senki nem foglalkozott vele, mert régen erre nem kellett törvényt hozni, mindenki kötelezőnek érezte magára nézve. Ha szívből/szeretetből nem is, akkor azért, hogy mit szól a falu, vagy mit szól a szomszéd, ha nem teszik.
Én nem értek veled egyet kedves kérdező. Akkor jól értem, hogy neked elég ennyi ahhoz, hogy ne szeress valakit, csak azért mert cigizik és rákos lehet? Mert ha magára hagyod, akkor számomra ez úgy jön le. Az se számít bele, ha az a hozzátartozóddal jóba vagy élete során? Nagyon jól mondja a 2-es válaszadó, hogy akkor te se tartsd a markod az örökség után.
(Hozzáteszem, hogy én nem cigizek, nem emiatt mondom.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!