Akinek nincs gyereke, az miért ne alkothatna véleményt a gyereknevelésről? Nővéremmel ezen veszekszünk.
Pár hónapja elvetéltem, még nincs gyerekem.
Nővéremnek viszont van, és életképtelenek. 10 éves fiú nem tud magának kenyeret kenni, nem tud magának levest szedni, a sarki boltba nem tud elmenni egyedül (30 méterre van), de már Huawei P30-ja van, amit idegből földhöz vágott, mert veszített valamilyen játékban. A kislány se piskóta, 9 éves és egyedül kitörölni még nem tudja, pedig lassan már menstruálni fog. Öltöztetni kell.
Amikor megjegyzem nővéremnek, hogy mi mit csináltunk ennyi meg annyi évesen, bedühödik, hogy majd megtudom, hogyha anya leszek meg ilyenek. Pedig ez nem egy olyan "nem fekszik közénk a gyerek" szint, ahol szülő tervez, gyerek végez alapon vannak a dolgok.
Nem bírálta a nővérét, nem szólt bele, nem adott tanácsot.
Attól beszélt, hogy ők mások voltak.
Mi a francról lehet beszélni, ha már a saját emlékeid felidézése is tilos??.?
Egyrészt nyilván szeretem őket,másrészt meg ha valaki úgy viselkedik az anyjával, vagy az én anyámmal,mint a kutyával,mert életképtelen kis h.lyek, akkor én azt nem tudom szó nélkül hagyni. A nővérem nekem panaszkodott, hogy mennyi dolga van a gyerekekkel, és ahogy egyre jobban nőnek, úgy egyre több dolga lesz velük, mert nem önállóak.
Nem vetítem ki senkire a vetélésem.
Viszont rohadt gáz,hogy egy mindjárt menstruáló kislánynak meg az anyja törli a fenekét, és igenis felhúzom magamat azon, ahogy másokat csicskáztatnak.
"Viszont rohadt gáz,hogy egy mindjárt menstruáló kislánynak meg az anyja törli a fenekét, és igenis felhúzom magamat azon, ahogy másokat csicskáztatnak."
Gáz vagy sem, amíg az anyja megcsinalja, neked nincs kozod hozzá. Csicskaztatni is csak azt lehet, aki hagyja magát. Semmi de semmi közöd ahhoz, hogy ő hogy neveli a saját gyerekeit, ez a lényeg
Ez akkora fszság, hogy ha valamit nem tudsz, akkor kussolni kell róla. Nem tudok énekelni, de hallom, ha valaki hamis. Nem tudok húslevest csinálni, de érzem, ha sós. Gyerekem sincs, de ez qrva nagy gáz.
És oké, az ő gyerekei, de azok egyszer felnőttek lesznek, a társadalom tagjai. Ennyi erővel ha lecsukjuk a tolvajokat, kritizáljuk más nevelését.
Nevelni nem tudo anyucik utokartyaja ez a “ne pofazz bele mert nincs gyereked” duma. Sokszor meg az ovonovel is kepesek vitaba szallni, tudom, mert dajkanak tanultam, belelatok.
Parom kisfia is sajnos eletkeptelen, 7 eves de tavaly meg ki kellett torolni a feneket, cipofuzojet nem tudja megkotni, de az idiota youtubereket mind ismeri, meg a tabletet is tudja nyomkodni 2 eves kora ota. Ha meg valamin megsertodik, nyavogni tud, hisztizik, de amikor vaganykodni kell egy masik kisfiu elott, akkor erdekes, tud rendesen beszelni.
En a szuloket hibaztatom, nagyon elrontjak a gyerekeket, nyapicnak es elkenyeztetettnek nevelik oket (nevelik, hat..)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!