Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meddig normális, hogyha...

Meddig normális, hogyha kívülállónak érzem magam a párom családjában? Mennyi ideig éreztétek magatokat ilyen szempontból kívülállónak?

Figyelt kérdés

Első párkapcsolatom, havonta megyünk az anyukájához ebédre vagy vacsira. Nekem nincs ellenvetésem, nem bánnám, hogyha 2 hetente mennénk, mert jó viszonyt ápolunk, nagyon kedves, aranyos.

Viszont olyankor legtöbbször ott van párom testvére és felesége is, meg van hogy a feleségének a testvére és a családja is, meg anyósom nászasszonya. Mindenkivel jó viszonyom van, aranyosok, kedvesek, de nincs beszélgetni valóm velük, főleg amikor együtt vannak. Külön-külön párom bátyjával is el tudok hülyülni, meg minden, de amikor ott vannak a többiek, akkor sokszor kívülállónak érzem magam.

2022. okt. 29. 22:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
84%
Idő kell hozzá. És igaza van annak aki azt írta nem nagy témákra kell gondolni. Időjárás, utazás, esetleg ki mit főzött sütött. Aztán majd alakul. Ha vi tali nem sok.
2022. okt. 30. 07:02
 12/20 anonim ***** válasza:
81%

Én mondjuk eleve nem is szeretem a nagycsaládos összeborulásokat - a saját családomban SEM.

Befogadtak, meg normálisak, sok témánk van, érdeklődnek, én is, szóval ezzel nincsen baj :) és odafigyelnek hogy gluténérzékeny vagyok (ez jó pont, exem családja le se....), csak amikor sokan vagyunk!, azt nem szeretem.

2022. okt. 30. 07:20
 13/20 anonim ***** válasza:
84%
De pl van aki sohasem fogadja el a fia-lánya választottját - ez is benne van a pakliban.
2022. okt. 30. 07:21
 14/20 anonim ***** válasza:
81%
23 éve
2022. okt. 30. 07:30
 15/20 anonim ***** válasza:
81%

Pont, mint #24es

23 éve

2022. okt. 30. 07:57
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarlak elkeseríteni, de én közel 20 éve. Egyszerűen nem tudok velük mit kezdeni. Anyósom társaságágában feszengek, apósommal még soha nem beszéltem két egybefüggő mondatot. A férjem öccse és a felesége rendben vannak, de velük sincs meg a közös rezgés.

Ezt főleg sajnálom, az én öcsém feleségével nagyon-nagyon jó a kapcsolatom, így őszintén boldog voltam, amikor kaptam még egy sógornőt, de vele valahogy semmi.

2022. okt. 30. 08:15
 17/20 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem egy naccsaládos összejövetelnél mindig így van.

Engem tökéletesen befogadtak anyósék, mi vagyunk az unokahugik keresztszülei is (párom nővére otthon lakik a gyerekekkel), ha ritkán is megyünk, kb. többet hív engem anyós csacsogni, mint a fiát, szóval jó a viszony és családtag vagyok.

Viszont ha ott a pereputty, mikor mi is lent vagyunk náluk, akkor rögvest visszakerülök a csendes szemlélő petibarátnője státuszba - mert a rokonokat nem ismerem közelről, az udvarias csevejnél nincs több közünk egymáshoz, a családi sztorikhoz meg nem tudok hozzászólni. Ott én kívülálló vagyok és leszek is mindig. Szerintem ez így normális is valamilyen szinten.

2022. okt. 30. 08:57
 18/20 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem bármilyen társaságba, ha havi egyszer megyek, ott nem lesz szorosabb kapcsolat.
2022. okt. 30. 10:05
 19/20 anonim ***** válasza:
68%
Mindig. Az nem az én családom. Szerintem ez normális.
2022. okt. 30. 14:03
 20/20 anonim ***** válasza:
71%
20 éve vagyok együtt a férjemmel, a családja sose fogadott be, nem néznek semmibe se.
2022. nov. 1. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!