Mi a francért nézi mindenki azt a retkes éjjel-nappal Budapest-et? Már lassan én érzem magam idiótának, kívülállónak.
Ne érezd magad annak, az a műsor rendkívül primitív, meg kellett egyik ismerősömnél néznem úgy ahogy két részt belőle, szörnyű, sőt szánalmas volt. Amúgy valaki viccesnek tartja jól kineveti a szereplőket, valaki viszont tényleg szereti és jónak tartja.
Számomra egy nagyon béna műsor, de a fiatalabb korosztály biztos szeret benne valamit.
Hát egy részt láttam belőle
Állítólag nincs megírva de olyan egy ocsmány a színészi játék a poénok a legszarabbak a "történet" kiszámítható és gusztustalanul a pofádba röhög:úgyis tudom hogy megeszed ezt a szart
Hollywood legalább jó ötleteket ad hozzá a sablontörténetekhez de itt még az sincs mintha 3 darab 8 éves összeült volna és elkezdtek volna valamit írni a kakiszünetben..
a szinészi játék persze, hogy ratyi, elvégre amatőrök vannak ott.. hirdetik is magukat, hogy bárki jelentkezhet... ez egy olyan valóságshow, ahol a történet előre meg van írva, de a szereplők úgy adják elő, ahogy akarják.. szánalmas:D
az emberek butításának netovábbja!:S
Csapnivaló az egész :S
Ostobaság, üvölt róla az erkölcstelenség.
Nem tévézek.
üdv 21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!