Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a francért nézi mindenki...

Mi a francért nézi mindenki azt a retkes éjjel-nappal Budapest-et? Már lassan én érzem magam idiótának, kívülállónak.

Figyelt kérdés

2013. júl. 15. 20:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
90%
Sz*r, béna, gagyi, ötlettelen, idegesítő, értelmetlen, nagyképű fos!
2013. júl. 24. 20:54
 12/17 anonim ***** válasza:
Egyetértek veled. Én inkább Szulejmánt nézek :D !
2013. aug. 9. 11:44
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Kívülállók vagytok! Akkor mi a retkes faszomért foglalkozol/foglalkoztok vele ha szerintetek szar? A ti szar véleményetek nem érdekel senkit sem!!!!! Ez Mo. ! GRATULÁLOK! Idegesíteni akarjátok ezzel az embereket? Vagy másik útra terelni őket? Hülyék vagytok... -.-
2013. aug. 17. 16:32
 14/17 anonim ***** válasza:

Én indirekt futottam bele és amit láttam borzalmas volt. és nem akarok úgy viselkedni mint egy próféta ahogy te teszed, ez csak véleménynyilvánítás volt.

De ha te a rajongója vagy az "alkotásnak" akkor élnézést hogy a lelkedbe tiportam.

És igen itt tart Magyarország hogy az emberek már szétvernék egymást ha nem eggyezik a véleményük meg egy rakás ember mindent megmondót játszik mert nála jobban senki sem tudja.

Persze van kivétel.

2013. aug. 17. 17:45
 15/17 anonim ***** válasza:
nem tiportál bele a lelkembe ,csak az emberi hü1yeség annyira tud fájni -.- ha nem szereti akk mi a f****** teszi fel a kérdést ?? -.-
2013. aug. 20. 16:24
 16/17 anonim ***** válasza:
40%

Mert van aki magában tudja tartani a véleményét és valaki nem.

Ez a szólásszabadság lényege, hogy mindenki kinyílváníthassa a véleményét.

Ha elolvasod a kérdést felfogod mit szeretne:Minden ismerősöm ezt az igénytelen sorozatot nézi amiben bénák a színészek a rendezői munka pocsék és a történet a wc-ben lett megalkotva, csak nekem van egy parányi ízlésem?

Külön elmondhatom hogy akármit írok nemfog téged érdekelni mert nem tiszteled a véleményem egyáltalán amit még ez az elcseszett smile is igazól: -_-"

Ez annyira felbosszant mert ebből lerí hogy éretlen vagy egy értelmes véleménycseréhez szóval akármit írok csak az írásom kisebb részein kiakadtsz és gyakorlatilag nem válaszolsz.

2013. aug. 20. 16:49
 17/17 anonim ***** válasza:
ne haragudj nem úgy gondoltam, igenis érdekel mások véleménye
2013. aug. 20. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!