Mi a francért nézi mindenki azt a retkes éjjel-nappal Budapest-et? Már lassan én érzem magam idiótának, kívülállónak.
Én indirekt futottam bele és amit láttam borzalmas volt. és nem akarok úgy viselkedni mint egy próféta ahogy te teszed, ez csak véleménynyilvánítás volt.
De ha te a rajongója vagy az "alkotásnak" akkor élnézést hogy a lelkedbe tiportam.
És igen itt tart Magyarország hogy az emberek már szétvernék egymást ha nem eggyezik a véleményük meg egy rakás ember mindent megmondót játszik mert nála jobban senki sem tudja.
Persze van kivétel.
Mert van aki magában tudja tartani a véleményét és valaki nem.
Ez a szólásszabadság lényege, hogy mindenki kinyílváníthassa a véleményét.
Ha elolvasod a kérdést felfogod mit szeretne:Minden ismerősöm ezt az igénytelen sorozatot nézi amiben bénák a színészek a rendezői munka pocsék és a történet a wc-ben lett megalkotva, csak nekem van egy parányi ízlésem?
Külön elmondhatom hogy akármit írok nemfog téged érdekelni mert nem tiszteled a véleményem egyáltalán amit még ez az elcseszett smile is igazól: -_-"
Ez annyira felbosszant mert ebből lerí hogy éretlen vagy egy értelmes véleménycseréhez szóval akármit írok csak az írásom kisebb részein kiakadtsz és gyakorlatilag nem válaszolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!