Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Normális=Tömegember?

Normális=Tömegember?

Figyelt kérdés
Szerintetek a "normális" egybeforrt a "tömegember" szóval? Lehet valaki egyedi anélkül, hogy mindenki szidná, mert nem elég jó? Lehet, hogy ezzel egyedül vagyok, de én nagyon úgy látom, hogy az egyedi embereket, akik nem akarnak máshoz hasonlítani, csak szidják vagy kiközösítik. Ők a "furák", az emberek, akiknek a legtöbb ember még a közelébe sem akar menni, nehogy "ciki" legyen neki.

2017. febr. 21. 16:27
 1/6 anonim ***** válasza:
57%
Sajnos ez valóban így van. Nézd meg a százalékomat: azért ennyi, mert nem megyek a birkák után, hanem önálló véleményem van mindenről.
2017. febr. 21. 19:08
 2/6 nemma ***** válasza:
43%

"Nézd meg a százalékomat: azért ennyi, mert nem megyek a birkák után, hanem önálló véleményem van mindenről."

Vagy, mert ostobaságokat írsz?

2017. febr. 22. 02:12
 3/6 anonim ***** válasza:
46%
Aki ostobaságokat ír, az minimum 60-70%-on áll.
2017. febr. 22. 07:39
 4/6 anonim ***** válasza:
19%

Van egy mondás, ha minden kocsi szembe jön lehet te vagy rossz sávban. Tudod van mikor "egyedi gondolkodású" vagy és van mikor szimplán egy paraszt.

Már az is sokat mondd rólad hogy meg vagy róla győződve, magas pontszám = hülye birka, az meg eszedbe se jut hogy nem mindenki a véleményét lengetni jár ide, én pl állatok és szépség-divat témában szoktam segíteni ahol általában nem vélemény kell ganem tények. Mert az nem "vélemény" hogy ne tarts tengerimalacot 30x60as ketrecben ahogy az sem hogyha fehérre szivatod a barna hajad tönkremegy, ezek tények és nem "birka vélemények" mégis ugyanúgy jó pontszám jár értük.

2017. febr. 24. 00:56
 5/6 anonim ***** válasza:
59%
Annyiban igazad van, hogy bizonyos témákban tényleg a tények számítanak, és még az is lehet, hogy azokat pontozzák fel. Vannak viszont bőven olyan témák, amikben a többség halad rossz sávban, és én tipikusan ilyenekhez szoktam hozzászólni.
2017. febr. 24. 07:42
 6/6 anonim válasza:

Bízzunk benne, hogy a normális ember nem = a birka tömegemberrel...

Sajnos igen, de annyi jó legalább van benne, hogy az a kevés aki nem ilyen, különbnek érezheti magát a tipikus mai tömegemberektől, és különb is! Na de hogy is értsük a tömegembert???

A tömegember ma meglehetősen negatív jelző! Kommersz, felületes, csak az anyagiaknak, külsőségeknek élő, modern kori világunktől túlpörgött - mindent akarok de máris - tipusú félidióta emberek. A lényegük, hogy semmiben nem különlegesek, a tömeg - a birkaszellem - után mennek, csak a mának élnek, hajszolják a pénzt(mellékes, hogy egyébként mennyi pénzük van!)sok esetben emberileg, érzelmileg silányak, nullák!

Max abban különlegesek, hogy némelyiken nem fekete, hanem kék Devergo póló, de azt egy plázában már ki is közösítik :D

Van egy, a tömegembertől még negatívabb jelző az ilyenekre - használják a divatproli, esetleg pénzesproli(ha sok pénze van) kifejezést is.

2023. márc. 30. 19:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!