Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit mentsek el a merevlemezemr...

Mit mentsek el a merevlemezemről későbbre?

Figyelt kérdés

Van egy régi merevlemezem, 10 éve azon tárolom a felgyülemlett emlékeket, de az utóbbi években rossz érzés kutatni az emlékek között, nem jó. Nem tudom mi okozza ezt, és nem tudom mit kellene megtartanom belőle, mert szerintem törölni kellene ezt azt.

Képeket videókat tartsak meg? Mert hát mégis csak emlékek. De beszélni sem jó érzés róla. Hogy dönthetném el mi az ami jó és megmaradhat?

ma 00:26
 1/2 anonim válasza:
Töröld azt ami nem kell, mert nem tetszik, feleseleges. Majd lesz másik
ma 00:57
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd így, csak rakd el jó mélyre a cuccaid között. Lehet sok év múlva már bánnád, ha nem az összes emlék lenne ott meg. Én jártam már így, utólag sajnálom hogy annyi mindent töröltem.
ma 01:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!