Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi okozhatja, hogy nem tudok...

Mi okozhatja, hogy nem tudok piszoárba pisilni?

Figyelt kérdés

Amikor tudom a fülkét választom, de számtalanszor előfordult már, hogy vagy foglalt volt vagy rossz,olyankor nyilván marad a piszoár, de amikor odaállok elé, egyszerűen nem jön hiába állok ott percekig. És akkor sem amikor senki más nincs a helyiségben.

Ezt ki lehet küszöbölni? Van valaki hasonló köntösben?

ma 12:00
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Pszichológus talán tud segíteni, hogy elfogadd, hogy nagyon kicsi a pöcörőd.
ma 12:17
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát ne bele pisilj, hanem benne! Első hiába kapott nullát, azért biztosan van a háttérben valami olyasmi, ami a tudatalattidban megakadályoz ebben. Nyilván nem a fizikai gátja van (vagy a fülkében sem megy állva?), külső szemlélő ezt nem tudhatja, és te sem biztos.

Én például évtizedekig nem tudtam kakaót inni. Már felnőttként előjött egy lehetséges ok: a mamám mondta, hogy egyszer annyira ízlett, hogy nem tudtam abbahagyni, és hányás lett a vége.

Szóval jelentéktelen előzmény is lehet, amire nem is gondolsz.

ma 14:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha áll mellettem valaki én nem tudok piszoárba pisilni inkább a fülkét választom én is

Lehet neked is ettől való félelmet van.

ma 18:21
 4/4 anonim ***** válasza:

Lehet megint lepontozni, de ez pont azért van, mert szégyellitek a kukitokat. Mert attól féltek, mindenki azt fogja bámulni. Ezen pedig kizárólag pszichiáter fog tudni segíteni, ha már felnőtt korotokra ezen nem tudtátok túltenni magatokat.

Normális ember azért legalább sejti, hogy senki nem akarja a fütyijét megbámulni (maximum egy-két rossz búza, annak meg ez legyen a legnagyobb öröme).

ma 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!