Más volnék, mint a többi ember?
Igazán különleges vagy! És ezáltal nem hogy kevesebb, több vagy az átlagos korodbeli gyerekeknél.
Fogd fel ezt pozitívumként! Légy büszke arra, hogy te más vagy, mint a többi :)
14/L
Nem vagy mindenkitől más.
A társaidtól különbözöl, gondolom érettebb is vagy náluk.
Velem ugyanez volt a helyzet. Imádtam elmélkedni, fura zenéket hallgattam (számukra) imádtam a krízishelyzetek, ezt kicsit túlzásba is vittem tudatmódosítókkal egyszer kétszer (nem éri meg, ne csináld). Én is imádom a művészeteket,ez odáig ment, hogy mostanában másoknak talán rémisztő de másoknak fantasztikus, olyan szürreális képeket csinálok amire a volt társaim soha nem lesznek képesek. Akik lenéztek és kiröhögtek. Szeretem a pszichológiát, azt tanulom jelenleg.
Szóval vannak hasonló emberek hozzád akik szintén különböznek a környezetüktől, rengeteg a sablon ember tudod.
De nehogy ez befolyásoljon téged, mert különleges, értékes ember vagy és lehetsz ha nem visz magával a tömeg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!