Mennyire lettek sikeresek a gyerekeitek?
1. Egyetemet végzett, angol-matematika szakos tanár (NEM MO-on), igen jó a területén
2. A közigazgatásban középvezetö.
3. Mesterséges intelligencia kutatásban szerzett doktori címet, ezen a területen elismert szakember
4. Színházi és filmzenéket ír, dokumetumfilmek készítésében vesz részt szintén doktori végzettséggel, keresett személyiség a területén
Szerintem sikeresek lettek.
Semenniyre.
1, betanított munkás kihasznált alkalmazott 22 éve ugyanazon a helyen, mögötte egy válás, meg még mindig 15 milliós hitel, úgy hogy már 15 öt kifizetett.. egy 12 milliós házra.
2. szinte embergyűlölő, betanított munkás. 3 műszakban.
3. azt se tudja mit akar, dolgozik de utálja. Eljutott egy kihasznált csoportvezetői szintig, de alul van fizetve egy multinál.
Legalább nem drogosok, meg alkoholisták.
"Hasznos ez a válasz"?
Tetszik, hogy a magasabb végzettségűeket lepontozzák, a gyári munkásos hozzászólót meg fel. :D "Zseniális egy közösség ez. "
7
Én ezt értem, ennek ellenére a "hasznos ez a válasz" gombnak mi köze van ahhoz, ha valaki többet/kevesebbet keres, magasabb/alacsonyabb végzettsége? Ennyire nem tudnak olvasni, szöveget értelmezni? Vagy nekik a frusztráció feloldása ebben merül ki? Anonym oldalon pontozgatni? Engem nem zavar, úgy pontoznak ahogy akarnak, semmiben sem zavar. :D
Nem értem, miért azzal egyenlő a gyereked sikere, ha orvos, vagy épp mérnök lett és lehet vele dicsekedni. :D
Mifelénk azt is büszkén meséli a szülő, ha van munkája a gyerekének, tök mindegy, hogy gyári melós, vagy dohánybolti eladó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!