Szülők, mennyire tartjátok a kapcsolatot a gyerekeitek exeivel, volt szerelmeivel?
A barátomnak volt egy bő fél évig tartó se veled, se nélküled kapcsolata. De nagyon mérgező volt az egész, folyton veszekedtek, szakítottak, drámáztak. Pl. elmentek együtt nyaralni, a 2. nap összevesztek, szakítottak. A lány ezután gyorsan összeszedett kint egy srácot és felvitte a közös hotelszobájukba szexelni.
Rendszeres volt, hogy szórakozóhelyeken mindenki előtt üvöltözve veszekedtek, családi eseményeken is ugyanez.
Ennek ellenére a volt barátnő még most is szeretve van a szülők által, meg lett hívva a családi karácsonyozásra is, ahová én is hivatalos voltam. Vagy most mondja a barátom, hogy az anyja a lánnyal ment a hétvégén wellnessezni. Lesz az unokatestvérének ballagása április végén, oda is meg van hívva és hallottam, hogy telefonon beszélik, hogy akkor velem mi legyen, merthogy az exnek ez így kényelmetlen, a barátom meg mondta, hogy hát már nekem is mondva lett a ballagás, meg az utána lévő ebéd, nem fogja mondani, hogy mégse menjek.
Közben mi is együtt vagyunk már 5 hónapja, velem egyáltalán nem közvetlen senki a családból. Így, hogy az exbarátnő meg ennyire szeretve van még mindig, még rosszabbul esik ez. Pedig nem vagyok egyáltalán zárkózott, próbálok beszélgetést kezdeményezni mindig.
Szerintetek mit csináljak? Nem akarok én lenni a hisztis, féltékeny barátnő, de nagyon nem érzem jól magam így.
Ráadásul a barátomat is keresi néha olyanokkal, hogy elutazik nyaralni, lehet-e nálunk a kutyája 3 hetet? A 3 hétben napi 2 facetime videóhívás, hogy "a kutya ne felejtse el", aztán menjen ki érte a barátom a reptérre, de mivel Bécsben száll le éjszaka, aludjanak is ott, hogy ne kelljen a sötétben annyit vezetnie a barátomnak...
És nem azt várom, hogy köpjék le az utcán, ha meglátják vagy hogy kezdjék el szidni a családi ebéden.
Mert nekem is volt korábban egy komolyabb kapcsolatom, a mai napig ha látjuk egymást, köszönünk, esetleg váltunk pár szót. De eszembe nem jutna őt hívni, ha bármi nyűgöm, bajom van. Ahogy a szüleim se hívják meg a családi bulikra, hiába voltunk együtt 15 éves korunktól 19 éves korunkig, és volt ott nálunk szinte minden hétvégén.
Hihi.. persze.
Ha ez igaz, akkor te csak a szeretője vagy a pasinak..
Az én szüleim egyik exemmel sem tartják a kapcsolatot, a párom szülei szintén nem tartják a kapcsolatot egyikkel sem.
Ha ez igaz, ez nem normális.
Exbarátnő közös karácsonyozásra meg egyéb családi ünnepekre...
Plusz még a pasidat kéri meg, hogy fuvarozza, és a kutya ne felejtse el (édes istenem).
Én dobbantanék.
Nem tartom a kapcsolatot a gyerekem exeivel. A saját exeimmel sem. És a szüleim sem tartották az én exeimmel. Minek???
Ott tudom elképzelni, ahol házasok voltak és közös gyerek is van. Akkor nyilván tartják az unoka miatt.
"Rendszeres volt, hogy szórakozóhelyeken mindenki előtt üvöltözve veszekedtek, családi eseményeken is ugyanez.
Ennek ellenére a volt barátnő még most is szeretve van a szülők által, meg lett hívva a családi karácsonyozásra is, ahová én is hivatalos voltam."
Ha ez nem troll kérdés, akkor elképesztő!
Tőled, kérdező, teljesen függetlenül elképesztő, hogy a szülők ahhoz az exhez ragaszkodnak, azt hívják családi karácsonyozásra, aki családi eseményeken üvöltözve veszekedett a gyerekükkel.
Csodálatos családi együttlét lehetett. A szülők ezt szeretnék újra átélni?
Amúgy két gyors kérdésem van a kérdezőhöz:
Amióta szakítottak, azóta nem veszekednek üvöltözve egymással? Mert ahogy nézem, azóta is rendszeresen találkoznak.
Honnét vagy ilyen jó értesült, hogy annak idején közös nyaraláson miket művelt a leányzó? A barátod mesélte el?
Magánvélemény: debil az egész család. Ilyen családból nem származhat normális ember. Hagyd a srácot a fenébe, menjen csak az exéhez a repülőtérre és dugjanak egyet éjjel a hotelszobában. A szülők meg karácsonyeste hallgassák csak boldogan, ahogy üvöltözve veszekszik a lány az ő gyerekükkel.
Bő fél évig ilyen kapcsolatban lenni, hát kislány, a barátod meg ez a nő zsák a foltját, és most a legrosszabb értelemben mondom. Ilyen durva, ordenáré cirkuszok, hát a legalja putri az angol királynő etikett tanfolyama ezekhez képest.
Ha ez igaz.
Annyira extrém ez mindhárom fél részéről, hogy én is megkérdőjelezem. Ebben a történetben senki se normális?
A szülők azzal tartják a kapcsolatot, akivel akarják. Valamiért kedvelik azt a lányt függetlenül attól, hogy nincs együtt a fiukkal. Ezt így el kellene fogadni.
Az a rész viszont, ahol a lány a te párodat hivaj fel kutyaszittelesre, q repülőtérről való hazavitelre és ott is kell aludni egyértelműen gond, a pasid visszahúz hozzá. A kapcsolatod a vége felé tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!