Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nektek milyen reménytelen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek milyen reménytelen szerelmeitek vannak?

Figyelt kérdés
16 l
2019. nov. 11. 07:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%

Nekem van egy lány ismerősöm, akivel szoktam dumálni már több mint másfél éve ismerem , de hiába vagyunk jól el , én szeretem, ő semmit se érez , szerintem.

Nem mondtam meg el neki.

F 16

2019. nov. 11. 07:30
 2/11 anonim ***** válasza:
88%

Nem vagyok benne biztos, hogy jól értem a kérdést, de

- régen hírességek (színészek, sportolók, énekesek)

- azután voltak random emberek, akikkel nyaraláson/ bárhol találkoztam, és halálosan beléjük estem

- ezzel párhuzamosan sulistársak, akik azt sem tudták, hogy a világon vagyok (szégyellem, de volt egy tanár is. Természetesen nem lett belőle semmi)

-most pedig egy évfolyamtársam, akivel eddig egy szót nem beszéltem

17/l

2019. nov. 11. 07:30
 3/11 anonim ***** válasza:
37%

Tanár az nekem is volt

17F

Bárcsak lett volna belőle valami...

2019. nov. 11. 08:19
 4/11 anonim ***** válasza:
69%
Olyan amibe nem vagok bele mert reménytelen.
2019. nov. 11. 12:45
 5/11 anonim ***** válasza:
83%
Milyenek vannak jelenleg? Max képzeletbeliek, mert a szerelmemmel most is együtt vagyok. :D Régen volt osztálytárs, ami évekig tartott, de ő nem érdeklődött felőlem. Meg volt olyan is, hogy nem is ismertem csak megláttam és "belehabarodtam", az nem volt ám szerelem, pár hóna alatt elmúlt, és nem is értettem mi tetszett benne, főleg hogy nem is ismertem.
2019. nov. 11. 13:41
 6/11 anonim ***** válasza:
81%

Amikor gimibe kerültem első nap meglàttam egy sràcot aki nekem mondhatni első látásra szerelem volt. Még akkor nem is hittem azt, hogy mi osztálytàrsak leszünk. Esküszöm, hogy addig a pontig nem nèztem a fiúkat egyáltalán, 14 éves koromban eszemben sem volt ilyen. Ő viszont megfogott rögtön. Betudtam annak, hogy tetszik, oké. Első srác aki tetszik életemben. Aztán azt vettem észre, hogy rágondolok mindig, még akkor is azt mondtam, hogy ez is normális. Aztán kb félév után vele álmodtam, és utána egész nap az àlmon gondolkoztam, következő este is, egész éjszaka. Csak hajtogattam, hogy nem, nem, nem. Eközben az osztàllyal egy műsorra készültünk, a srác osztálytàrsam volt. Vele táncoltam. Vártam minden próbát, vártam hogy megfoghassam a kezèt, hogy közel legyek hozzá, és ekkor már be kellett vallanom magamnak. Remènytelenül szerelmes voltam. Teljesen meg voltam bolondulva, hogy nem lehet az enyém a srác. Ugyan nagyon jó haverok lettünk, nagyon sokat jàrtunk együtt később bulizni. És nagyon sok utalàst tett arra, hogy tud arról, hogy tetszik nekem, pedig nagyon próbáltam titkolni előtte az érzéseimet. Miért? Mert meleg volt. Végül egy bulin megmondtam neki, hogy nem tudom azt elhinni, hogy egy ilyen jókèpű, helyes, intelligens, jólelkű fiú meleg. Ver engem a sors. Ekkor erre azt mondta, hogy még akkor sem kellenèk neki, hogy ha hetero lenne. Össze voltam zuhanva. Napokkal később kért tőlem bocsànatot.

Több, mint másfèl évig magam alatt voltam attól, hogy reménytelenül szerelmes vagyok, aztán inkább 17 évesen összejöttem egy másik sràccal és reménykedtem, hogy hátha beleszeretek. Nem szerettem bele, sajnàltam mikor szétmentünk, szomorú is voltam, de szerelmes nem voltam. Mikor a volt szerelmem és az akkori párom találkozott emlékszem, hogy ennyit mondott utána.: ,,Fogalmam sincs, hogy miért őt választottad, én ezerszer jobb vagyok nála." Ez volt az a mondat amit nem tudtam mai napig hova tenni.

Azt, hogy milyen mély èrzèseim voltak iránta mai napig nem tudja, és már nem is fogja megtudni soha. Egyetemen van, tőlem nagyon nagyon messze.

Nem bírtam ki azt, hogy ne írjam le ezt a történetet.

2019. nov. 11. 13:53
 7/11 anonim ***** válasza:
25%
Egy olyan allas amibol nem halok ehen,sot esetleg meg nehany extra cikket is megengedhetek magamnak
2019. nov. 11. 13:57
 8/11 anonim ***** válasza:
78%
Szerelmes vagyok egy osztálytársamba aki rám se nez+ színészek, énekesek
2019. nov. 11. 15:24
 9/11 anonim ***** válasza:
85%
Az exem aki már valaki más életében a boldogság :) Nekem ő volt a lottó 5-ös neki pedig én nem :D
2019. nov. 11. 18:45
 10/11 anonim ***** válasza:
19%
Történelem tanárom, szerencsére még mindig mellette vagyok. Általa megtaláltam életem célját, a történészetet. Nem mondanám reménytelennek, hisz a szívemben őrzöm és ő is sokszor mondta, hogy szeret. Megérintettem a hátát, még mindig érzem a kezemen az érzést. A tiszteletem mindennél nagyobb mesterem iránt , és a szeretetem kibontakozhat a történelem szeretetében.
2019. nov. 11. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!