Szülők, mennyire tartjátok a kapcsolatot a gyerekeitek exeivel, volt szerelmeivel?
A barátomnak volt egy bő fél évig tartó se veled, se nélküled kapcsolata. De nagyon mérgező volt az egész, folyton veszekedtek, szakítottak, drámáztak. Pl. elmentek együtt nyaralni, a 2. nap összevesztek, szakítottak. A lány ezután gyorsan összeszedett kint egy srácot és felvitte a közös hotelszobájukba szexelni.
Rendszeres volt, hogy szórakozóhelyeken mindenki előtt üvöltözve veszekedtek, családi eseményeken is ugyanez.
Ennek ellenére a volt barátnő még most is szeretve van a szülők által, meg lett hívva a családi karácsonyozásra is, ahová én is hivatalos voltam. Vagy most mondja a barátom, hogy az anyja a lánnyal ment a hétvégén wellnessezni. Lesz az unokatestvérének ballagása április végén, oda is meg van hívva és hallottam, hogy telefonon beszélik, hogy akkor velem mi legyen, merthogy az exnek ez így kényelmetlen, a barátom meg mondta, hogy hát már nekem is mondva lett a ballagás, meg az utána lévő ebéd, nem fogja mondani, hogy mégse menjek.
Közben mi is együtt vagyunk már 5 hónapja, velem egyáltalán nem közvetlen senki a családból. Így, hogy az exbarátnő meg ennyire szeretve van még mindig, még rosszabbul esik ez. Pedig nem vagyok egyáltalán zárkózott, próbálok beszélgetést kezdeményezni mindig.
Szerintetek mit csináljak? Nem akarok én lenni a hisztis, féltékeny barátnő, de nagyon nem érzem jól magam így.
Ráadásul a barátomat is keresi néha olyanokkal, hogy elutazik nyaralni, lehet-e nálunk a kutyája 3 hetet? A 3 hétben napi 2 facetime videóhívás, hogy "a kutya ne felejtse el", aztán menjen ki érte a barátom a reptérre, de mivel Bécsben száll le éjszaka, aludjanak is ott, hogy ne kelljen a sötétben annyit vezetnie a barátomnak...
20-ra:
Gyorsan tegyük a te történeted mellé, hogy a kérdező esetében bő fél évig tartó kapcsolat volt, tehát huszadannyi (!) ideig tartott, mint a testvéred kapcsolata.
És a pasid kiment érte a reptérre Bécsbe és ott is aludt vele, úgy hogy már együtt voltatok? Vagy hogy kell ezt elképzelni...?
Szerintem ez a lány egy ilyen agresszívan nyomulós, hízelkedős figura, aki mindenhova beédelgi magát. A pasid meg gyenge jellem, ha így kiszolgálja még mindig.
22-re:
Ebben nem értek veled egyet.
Idézek 20-ból:
"Ő is gyakorlatilag a család része volt, nagyon sok időt töltöttünk vele együtt és a szakításuk után egy darabig még ő is jelen volt egy-egy családi eseményen (pl. pont ballagáson is), mert úgy éreztük ő is részese volt annak az időszaknak...."
Igen, ez reális egy 10 éves kapcsolatban, de ilyen nem képzelhető el fél éves kapcsolatban.
Miért lenne kamu? Mert veled, vagy a szomszéddal ez éppen nem történt meg?
Nem ment el érte a párom nyilván... Akkor tényleg gondolkodás nélkül szakítottam volna. Nem ő karcolta össze a lány autóját, hanem a lány az övét.
Figyelj, ez tui kamu. Egy ilyen rongálás után szóba áll a fiúd ezzel a közveszélyes futóbolonddal? Kizárt! A fiú családja rá van ragadva ezek után? Még mesének is túlzás. Ez árulás lenne a javából. Több tíz, de inkább több 100 ezer Ft-os anyagi kár. Szerintem az autó összekarcolása több nézőpontból is jelképes, ez kb. mindenhol kapcsolatmegszakító ok.
Ha véletlenül mégse kamu akkor a fiúd ugyanolyan defektes mint a volt partnere, amit csak azért nem látsz, mert szerelmes vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!