Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utaznátok azért 3 órát, hogy 2 órát lássátok a szerelmeiteket?
Szerelmeimért aligha, mert nem vagyok a gruppen... híve, de a szeretteimért utaznék.
F.
Ha mondjuk 1 hónapig külföldön lenne céges ügyben, és kiugranék meglátogatni, na akkor igen.
De ilyen távkapcsolatos marhaságba biztos nem mennék bele, csak ha pár hónapon belül lenne bármi reális esély a legalább egy városba költözésre.
siman. Ha csak egy percre lathatnam meg azert is utaznek tobb orakat! Akar milyen meglepo. 1 eve vagyunk egyutt, igaz mindenhonapban ott vagyok nala felhonapokat mivel meg nem koltoztunk ossze, de ha csak 2 orara lathatnam en annak is orulnek. Nekem az is sokat jelent ha pl. nem talalkozunk de hallhatom a hangjat mar az feler nekem mindennel. Szoval ha kell igen utaznek 3orat meg ha 2 orara is lathatom. Mert szeretem es fontos nekem. Ennyike
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!