Mennyit segítettek a szüleid az álláskeresésben, elindulni az életben stb?
Álláskeresésben nem segítettek. Anyagilag mindig is, a szobám most is megvan, a lakasunk megvásarlasahoz apukámtol kaptam kamatmentes kölcsönt, amit már amúgy visszafizettem, de óriási segítség volt. Es ami a lenyeg, hogy erzelmileg is tamogatnak, nem húznak le, jó hozzajuk menni a 2 gyerekkel es a ferjemmel.
Sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy. Probalj masok társasagából erőt meriteni, barátokkal körülvenni magad és ugy töltekezni.
Ehhez képest más ismerőseimet úgy indították el az életben, hogy vettek nekik lakást
A lányom egy elitnek mondott gimibe járt, ketten kaptak lakást (az egyik akkor, amikor a tesó is oda ment egyetemre, addig kolis volt).
Kicsit túlzásnak érzem, amit írsz.
Legalább elmondhatod majd pár év múlva hogy " Megteremtettem magamnak mindent, mindent magamnak köszönhetek, semmit se tettek alám! "
Hidd el, h ez hatalmas tartást fog neked adni!
Büszke leszel magadra, az elért eredményeidre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!