Családos szempontból nem nagyon fura egy nem családos élete?
Figyelt kérdés
Hogy őneki milyen fura, más lehet az élete, és hogy mik a céljai, mi lesz vele idős korában stb.2022. okt. 2. 22:00
21/31 anonim válasza:
A családosok minket nem értenek meg, mi meg őket.
22/31 anonim válasza:
Inkább irigylésreméltó. Csend, nyugalom.
23/31 anonim válasza:
Ez millió dologra igaz lehet: megérti a gazdag a szegényt, az egészséges a beteget, a karrierista a munkakerülőt stb.. Mások vagyunk, miért kellene azon agyalni, hogy miért jobb/ rosszabb más élete?
24/31 anonim válasza:
23
"megérti a gazdag a szegényt, az egészséges a beteget, a karrierista a munkakerülőt"
Amint átéli a másik helyzetét, igen. Márpedig számtalan példa van arra, hogy az ember hirtelen az ellenkező helyzetben találja magát.
25/31 anonim válasza:
2-es ez sem igaz, van akinek van családja és mégsem foglalkoznak vele. Magányos egy családos ember is lehet, pl. kapcsolatban is.
Aki egyedül van szintén lehet boldog. Szóval inkább a kérdésed fura, mert az emberek hidd el nem foglalkoznak ilyen fura kérdésekkel.
Amúgy aki egyedül van miért kéne egy családosnak furcsának vélnie?
Hidd el a családos van mikor irigykedik az egyedül lévő emberre.
26/31 anonim válasza:
Én írtam, itt a példa 13-as válasza. A családos gyakran gondolja azt, hogy de jó az egyedülállónak. Egy családos lóti-futizik a munkahelye és a gyerekek progjamjai között, főz mos takarít, ügyeket intéz, míg egy egyedülálló nyugis életet él, vagy épp kalandos utazgató életet, bármikor helyet változtathat amikor kedve és pénzügyileg kedve van, és megvalósítja a vágyait, és lehetne sorolni, bármire van ideje természetesen a munka mellett.
28/31 anonim válasza:
"hát valami ilyesmit szoktak mondani hogy akinek van családja annak majd idős korában is lesz aki látogatja, törődik vele, de akinek nincs arra magány vár" Marhaság. A gyerek ugyanúgy otthonba fog bacni, mint ahogy gyerektelenként is bemennél, mert dolgoznia kell, nem ápolhat, és látogatás helyett meg éli majd az életét. Amúgy meglepi, gyerek híján azért barátai lehetnek az embernek, míg a családosoknál a barátok lemorzsolódnak sokszor: vagy mert maguknak is gyerekük van, vagy egyre kevesebb lesz a közös téma.
29/31 anonim válasza:
🤷♀️ Engem speciel egyáltalán nem érdekel más életvitele..
30/31 anonim válasza:
Nem fura, ha neki így jó, nekem aztán mindegy. Én akartam családot, gyereket, kutyát, mindent, jó, hogy vannak. Ha felnőnek, akkor majd többet járunk el kettesben a férjemmel, meg veszek egy bazi nagy üvegházat, vagy többet, és a növényeim között boldogan élek, amíg meg nem halok. Öregek otthonába nem megyek, ha még akkor sem lesz legális az eutanázia itthon, akkor megoldom más országban, ha úgy érzem, itt az idő. Engem nem fognak pelenkázni, az biztos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!