Hogyan győzzem meg a páromat, hogy ne járjon otthon egy szakadt, rongyos melegítőben?
Még az anyja vette neki aki meghalt 7 éve. Azóta a melegítőnadrág szétszakadt és 30 centivel hosszabb is a szára mint kéne, és a nadrág szárán jár.
Azt mondta, hogy neki kedves emlék.
Otthon én is a legszakadtabb szarjaimat veszem fel, persze a boltba nem úgy megyek, de az új póló ugyan úgy elkopik, még ha csak otthon van rajtam, akkor is, tehát akkor had kopjon ami úgy is szakadt….
Én nadrágot nem is hordok otthon…
Én itthon úgy nézek ki, mint egy kibontott ejtőernyő, úgy lóg rajtama bő póló. Az egyik, a legrégebbi, itt-ott lyuk van rajta, de ez a legkényelmesebb pólóm, amit nem félek gyűrni, összefestékezni, véletlenül leenni, olyan szinten "már mindegy". Ha piszkos, kimosom, nem járok koszosban, hanem ezt szép állapotban lévő pólóval nem tenném meg ilyen lazán. Itthon mindegy, az utcára nem szakadék állapotban megyek ki. Megjegyzem, a többi ruhadarabom rendben van, ez az egy ilyen borzalmas állapotú, de ismétlem, a legkényelmesebb is.
Még csak indokot sem kell találnia a párodnak, hogy azt hordja. Azt visel otthon, amit akar. És ez csak egy nadrág, büdösen meg gondolom nem viseli. Ne zavarjon téged.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!