Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan győzzem meg a páromat,...

Hogyan győzzem meg a páromat, hogy ne járjon otthon egy szakadt, rongyos melegítőben?

Figyelt kérdés

Még az anyja vette neki aki meghalt 7 éve. Azóta a melegítőnadrág szétszakadt és 30 centivel hosszabb is a szára mint kéne, és a nadrág szárán jár.

Azt mondta, hogy neki kedves emlék.

2022. szept. 16. 16:15
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
23%

Jezusom mennyi igenytelen ember van itt, szegyen. Tobb mint 7 éves nadragot hord ami tiszta szakadt? Ch hat hordja csak nyugodtan ha neki jol esik. A sok alszent ember azt mondja mint latjatok itt is hogy jajjj semmi baj nincs vele had hordja nyugodtan ha kedves emlek a kerdezi meg hadja el. Hat oke viszont megmondom neked kerdezi hogy a valo eletbe ha egy ember meglatja nem fog sok jot gondolni Rola. Most komolyan igenytelen nadrag meg ahogy leirtad hogy nez ki.

16 os meg egy bunko a kinezet igenis nagyon fontos dolog

2022. szept. 16. 18:46
 22/31 anonim ***** válasza:
83%

gumicsont bedobva, kérdező eltűnt...

Csak a szokásos!

2022. szept. 16. 19:17
 23/31 anonim ***** válasza:
98%
Le eszek pontozva, de hagyjuk már ezt az "elhunyt anyám emléke" süketelést. Nyilván mindenkinek van olyan szerette aki hiányzik, az nem jelenti azt, hogy szakadt ruhában kell járni otthon. Ha annyira fontos emlék, rakja el.
2022. szept. 16. 23:32
 24/31 anonim ***** válasza:
98%

Amúgy én sosem értettem az ilyen "otthon abban vagyok amiben akarok" gondolkodást.

Nyilván, legyen kényelmes viselet, és ne dresszkód, addig oké.

De számomra a képmutatás netovábbja, hogy házon kívül mindenkinek természetes, hogy rendbe szedi magát, mert hát idegenek előtt mutatni kell magunkat.

Bezzeg a velünk élőket, saját párunkat nem TISZTELJÜK meg azzal, hogy legalább egy alapvető igényszintet tartunk.

2022. szept. 16. 23:40
 25/31 anonim ***** válasza:
23%

"Jézus isten, ezt a drámázást, érzelmi zsarolást egy szerencsétlen nadrág miatt, amit OTTHON hord...😂"

Mondjuk ha már érzelmi zsarolás akkor pont a kérdező párja az, aki érzelmi alapra építi az egész szakadt igénytelenségének védelmét.

"A kompromisszum pedig nem azt jelenti, hogy valamit nem vehet fel otthonra, mert a nagyságos párja nem engedi."

De nem is azt, hogy nagyságos párként leszarod a párod véleményét.

2022. szept. 16. 23:42
 26/31 anonim ***** válasza:
34%
Megvarrnám, persze csak ha engedi. Otthon a legkenyelmesebb pizsama gatyámon egy brutál nagy lyuk van xD
2022. szept. 17. 00:19
 27/31 anonim ***** válasza:
86%

Nekem sem él már édesanyám (eltettem néhány ruháját), de ez amit a párod művel, nettó igénytelenség.

Akik szerint meg normális szakadt, rongyos melegítőben járkákni otthon, nem kevésbé igényelenek.

2022. szept. 17. 09:39
 28/31 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem mondd meg neki, hogy Téged baromira zavar az, hogy házon kívül felöltözik és másoknak jól néz ki, otthon meg egy igénytelen csóró.

Annó az én férjem is megmondta nekem, hogy kicsit zavarja az, hogy kintre "kicsipem" magam, otthon pedig nem, pedig én normális ruhákban jártam otthon is, viszont a hajam mindig csak felcsaptam, meg nem csináltam vele semmit. Akkor persze szarul esett, mert úgy éreztem, hogy ha nem vagyok topmodell, akkor nem is tetszem? Pedig ez nem így van, igaza volt, hogy kissé elhanyagoltam magam, főleg a párom felé, akinek valójában akarok tetszeni.

2022. szept. 17. 17:49
 29/31 Kólauborkával ***** válasza:
29%
Najó, itt az utolsónak meghajolok, korrekt érv, ha a lakótársad/párod kér, akkor valóban nincs mese, de én egyedül voltam/vagyok/leszek, így tökéletes a szakadt cucc.
2022. szept. 17. 18:41
 30/31 anonim ***** válasza:
86%
27-essel értek egyet. Én is elraktam anyukám egy-két hálóingét, de nem abban járok itthon, mert szétesne (legalább 50 évesek). Maradtak tőlük jó ruhák is (alsónemű, póló, nadrág), azt természetesen használjuk.
2022. szept. 19. 00:05
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!