Haragudnál a párodra, ha szó nélkül eltűnne több mint 24 órára?
Tegnap reggel elment dolgozni, hazajött, lezuhanyozott (nem voltam itthon, de hagyott nyomokat), majd egyszerűen eltűnt.
Telefonja kikapcsolva tegnap este óta.
Az egyik haverjánál van (aggódtam érte, hogy szó nélkül elment és nem jött haza éjszaka), de még most sem szándékozik haza jönni, mert ő bulizik.
Eddig rendben, de nem kellett volna szólnia? Vagy írni egy sms-t, hogy ne aggódjak?
(Miután végigtelefonáltam az összes közös ismerősünket, az egyik új haverja, akit én nem ismerek, telefonált, hogy nyugodjak meg, a párom náluk van, ott töltötte az éjszakát, és holnap kocsival hazahozza valaki)
húha...
ez elég kemény ,durva helyzet!!
én tuti kiakadnék,sírnék.de mire haza érne akkora már meg flegmáznék.
tehát nem üvöltenék,de szépen se tudnám megkérdezni hogy hol volt.szerintem eléggé bunkó lennék.
de szerintem ez nem helyes amit a párod tett!mert igen is azért vagytok egy pár hogy tudjátok mi van a másikkal!tehát azzal hogy pár lettetek sőt még össze is költöztetek azzal vállaltátok azt hogy megosztjátok az életeteket minden gonddal ,bajjal együtt.igen is kötelessége lett volna legalább szólni hogy hová megy!
kérdezz rá higgadtan és ha nem ad értelmes választ akkor cselekedj!mert ha csak köntörfalazik akkor tuti titkol valamit!az esetben meg nem éri meg egy patkányra pocsékolnod az életed!!
azért remélem van normális magyarázata!szorítok!
majd írd meg hogy mi volt
24N
hát az nem kifejezés mennyire haragudnék...
ilyen szempontból én is házisárkány vagyok,de ezt párom is tudja,még 1-2 órát sem tűnik el,szól ha nem jön időben...olyan meg nincs hogy kikapcsolja a telefont mikor tudja h nem tudom merre van épp
ilyet csinálna mint a te párod,én nem engedném be a házba az biztos
na hallod.....
még nekiáll feljebb?elég durva!
erre te mit reagáltál?
remélem nem hagytad megad és nem érzed még te hibásnak magadat?mert nem vagy az!
szerintem itt már nagyon sokan leírtuk hogy ha egy pár vagytok akkor igen is kutya kötelessége beszámolni neked hová megy,pláne ha ez nempár óráról szól hanem több mintegy napról!
nem tudom,de én a helyedben elgondolkoznék hogy megéri e egy ilyen kapcsolat!mert ezek szerint neki mindent lehet kötöttségek nélkül.és neked?ha ugyanezt te megtennéd akkor mi történne?meg is verne ne talán?????
lépj ki egy ilyen kapcsolatból,jobbat érdemelsz ennél z állatnál!!!
írj hogy hogy alakulnak a dolgaid mert tényleg érdekel!írhatsz privit is!
sok sikert a továbbiakban!
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!