Kicsit sem haragudnál egy ilyen apróság miatt a párodra?
Tudom, hogy apróság, de engem bosszant. Szóval, a barátom szeretne hétvégén bográcsozni a szüleim kertjében. Meghívta az egyik munkatársát , és az egyik lányt aki rá van kattanva a munkatársára. De hogy a lány ne legyen egyedül, meghívta a barátnőjét is.
Engem sem kérdezett meg, és a szüleimtől sem "kért". (Nem egy 17-18 évesről, hanem egy felnőtt férfiről beszélek).
A munkatársa ellen nincs kifogásom, hisz már régóta ismerem, buliztunk is már együtt. A lányt is kedvelem, jöhet ő is. De a lány barátnőjét miért hívta meg? Egyikünk sem ismeri, egy bunkó, megbízhatatlan lány. (Ez azért lerí róla, ahhoz a falatozóhoz jár ahova mi, és azért látunk dolgokat, de a nevét nem tudjuk).
Ismerem a szüleimet, hogy biztosan semmi kifogásuk nem lesz a bográcsozás ellen, de azért haragszom egy picit, hogy először meghívja a vendégeket, aztán kérdezi meg, hogy egyáltalán lehet-e.
Jól összevesztünk ezen a butaságon, mert ő ragaszkodik, hogy mind a két lány jöjjön. Nem vagyok féltékeny, ha férfiakról lenne szó, akkor is így gondolkoznék.
elég neveletlen dolog máshoz hívni, megbeszélés nélkül. Ez az egyik.
De kinek lesz a párja a másik lány?
Igazad van, én a helyedben lefújnám az egészet.
23/L
Egyikünk sem ismeri, egy bunkó, megbízhatatlan lány.
HA nem ismeritek honnan tudod hogy milyen?
Ez a rövid buli olyan szombat déltől vasárnap hajnalig tartana.
Sajnos már ráfaragtam, hogy ismeretlen embereket hívtam meg bulizni. (Eltűnt néhány dolog, ami nem 2-300 ft-os).
Mivel a TE szuleidnel lesz a bogracsozas, valoban meg kellett volna kerdeznie toletek, hogy johet-e a lany ahelyett, hogy ot kerdezte meg eloszor.
Azt jol teszed, hogy nem vagy feltekeny, mert nincs miert, ha jol ertem. En sem ertem, hogy miert hivta meg ezt a lanyt a baratod, ha egyszer a munkatarsat akarja azzal a masik lannyal osszehozni. Ez a 3-dik szemely meg zavaro is lehet. A baratodat kerdezd meg, hogy miert hivta meg, mert en nem latom benne a logikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!