Haragudnál a párodra, ha szó nélkül eltűnne több mint 24 órára?
Tegnap reggel elment dolgozni, hazajött, lezuhanyozott (nem voltam itthon, de hagyott nyomokat), majd egyszerűen eltűnt.
Telefonja kikapcsolva tegnap este óta.
Az egyik haverjánál van (aggódtam érte, hogy szó nélkül elment és nem jött haza éjszaka), de még most sem szándékozik haza jönni, mert ő bulizik.
Eddig rendben, de nem kellett volna szólnia? Vagy írni egy sms-t, hogy ne aggódjak?
(Miután végigtelefonáltam az összes közös ismerősünket, az egyik új haverja, akit én nem ismerek, telefonált, hogy nyugodjak meg, a párom náluk van, ott töltötte az éjszakát, és holnap kocsival hazahozza valaki)
A jelek szerint meg akart szabadulni Tőled egy időre, a kérdés, hogy miért.
Ha úgy érzed, mindent megadsz neki és Te mosod kezeidet, akkor egy bunkónak tűnik és jobbat érdemelsz.
Eleve ott van a gáz, hogy a házas (ill. párjával együttélő), kisgyermekes férfi kocsmázhat, bulizhat, a nő meg persze nem. Én ezt ebben a formában nem tűrném a párkapcsolatomban, mindkét félnek egyenlő arányban jár a társasági élet, kikapcsolódás, bulizás. Együtt is és külön is. Olyan NINCS, hogy valamit a pasid megtehet, Te meg nem.
És sajnos én is gyanakodnék arra, hogy nővel volt. Figyelj, én rendszeresen járok bulizni, hadd ne meséljem el, hány házas, gyerekes családapa próbált velem kikezdeni (akiknek a felesége otthon pelenkázta a gyereket) UNDORÍTÓ!!!!!!!!!
Egyáltalán nem sárkányság emiatt balhét csinálni. Nehogymár még neki álljon följebb. Én megkérdezném, pontosan mik az elképzelései egy párkapcsolatról/házasságról. NEM arról beszélek, hogy mindig otthon kell rohadni (az nekem sem jönne be), de valami középutat kell találni, nem semmibe venni a másikat. az nem pálya, hogy az egyik otthon szolgál, a másik meg éli világát,mintha egyedülálló volna.
Nekem az exem még egyik nap szeretett másnap meg már se híre se hamva nem volt. (több mint egy éve együtt voltunk)
Rá két hónapra állt végre szóba velem, de olyan flegma volt.. mint hacsak én lettem volna a hibás..
De nem tudom hogy érdemes e lebaszni, ha megcsinálja most, máskor is megfogja (ha direkt nem szolt)
De az biztos h nagyon haragudnék rá :)
Szerintem is meg kell egyezni, hogy kinek mi fér bele, ugyan olyan jogotok van kikapcsolódni, mindenki iktasson be magának programokat, amikor azt csinál, amit akar, külön.
De ne így, hogy eltűnik, mindent meg kell beszélni.
Kíváncsi vagyok mit fog mondani, majd ha lesz hozzá lelki erőd, írd meg, köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!