Mit gondoltok arról ha egy huszonéves, dolgozó nő a szüleitől kap autót?
Megcsináltam a jogosítványomat (nyilván a saját pénzemen) és ma az apám egy új kocsival jött el hozzám-az enyémmel.
Köpni, nyelni nem tudtam.
Egy használt, kisebb autó, de akkor is ezt túlzásnak érzem. Nem dicsekedni jöttem, most kifejtem a kérdést is.
Szóval, nem merem senkinek elujságolni, mert félek, hogy rossz véleménnyel lennének erről. Hiszen keresek, vehetnék magamnak is, ha más nem, hitelre.
Én is nagyon-nagyon örülök, hálás vagyok és becsülni fogom, vigyázni rá, mint a szemem fényére és mégis bennem van egy szomorúság, hogy nem én vettem meg. Egy amolyan “nem érdemlem meg” érzés.
Beteg kérdés. Nem is értem milyen környezetben szocializálódtál?
Bocs a nyers válaszért!
Szerintem nagyon szerencsés vagy, hogy ilyen szüleid vannak.
Biztos azért vették neked, hogy örülj neki: ha tényeg tetszik, hát örülj is, élvezd ki. :)
Felnőtt emberek a szüleid, el tudják dönteni, mire szeretnék költeni a pénzüket. Úgy döntöttek, a lányukra. Biztos nagyon szeretnek és büszkék rá, hogy megszerezted a jogsit - manapság nem mindenki éri ezt el. Légy büszke magadra és örülj az ajándéknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!