Mit gondoltok arról ha egy huszonéves, dolgozó nő a szüleitől kap autót?
Megcsináltam a jogosítványomat (nyilván a saját pénzemen) és ma az apám egy új kocsival jött el hozzám-az enyémmel.
Köpni, nyelni nem tudtam.
Egy használt, kisebb autó, de akkor is ezt túlzásnak érzem. Nem dicsekedni jöttem, most kifejtem a kérdést is.
Szóval, nem merem senkinek elujságolni, mert félek, hogy rossz véleménnyel lennének erről. Hiszen keresek, vehetnék magamnak is, ha más nem, hitelre.
Én is nagyon-nagyon örülök, hálás vagyok és becsülni fogom, vigyázni rá, mint a szemem fényére és mégis bennem van egy szomorúság, hogy nem én vettem meg. Egy amolyan “nem érdemlem meg” érzés.
Az utolsó két mondatodat engedd el és ne generálj magadnak ott problémát, ahol nincs!
Nekem eszembe nem jutott ilyen lelki önmarcangolásba kezdeni, pedig én a GYEREKEMTŐL kaptam egy autót. Szintén kicsit, szintén használtat, amin az autószerelő barátjával napokat dolgoztak, de egy álomszépség, imádom!
Senki előtt nem titkolom ha kérdezik.
Semmit. En is tamogatni fogom majd a gyerekem, ameddig csak tudom. Ugy gondolom, hogy ez lenne a normalis, de sajnos nem mindenki teheti meg.
Biztos lesznek itt is olyan kommentek, akik ezzel nem ertenek egyet, de nem kell ezzel foglalkozni. Es ha valaki beszolna emiatt, azzal se.
Kire szamithatna a gyerek, ha nem a csaladjara?
Elöször is, ha a szüleid megengedhetik magunkak - ami nyílván így van -, akkor örülj neki, és fogadd el.
Másodszor nem kell senkinek elmondani, hogy ök adták, ha szerinted ebbe belekötnek.
Harmadszor senkinek semmi köze ahhoz, hogy van-e és honnan autód.
Hááát azért lehet ok a fejfájásra és lelkiismeret furdalásra, megértelek!
Olajcsere megvolt e?
Nem túl kicsi e?
Színe ha nem tetszik, azért elég nagy gond!
Lemosva kitakarítva kaptad e meg?
Ha minden ok akkor tök jófejek a szüleid, becsüld meg őket!
Nem túl kicsi. Nincsenek gyerekeim, így max a páromat vagy egy barátnőmet furikáznám. 5 üléses, Toyota aygo.
Kitakarítva kaptam, műszaki októberben lesz, azt nyilván én fizetem.
Mit gondolok?
Azt gondolom, hogy nagyon örülök, hogy ilyen szerető szüleid vannak! Jó ilyet olvasni itt, ahol csupa panaszáradat mindenki a szüleire!
Sok balesetmentes évet az utakon neked és az autódnak!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!