Mit gondoltok arról ha egy huszonéves, dolgozó nő a szüleitől kap autót?
Megcsináltam a jogosítványomat (nyilván a saját pénzemen) és ma az apám egy új kocsival jött el hozzám-az enyémmel.
Köpni, nyelni nem tudtam.
Egy használt, kisebb autó, de akkor is ezt túlzásnak érzem. Nem dicsekedni jöttem, most kifejtem a kérdést is.
Szóval, nem merem senkinek elujságolni, mert félek, hogy rossz véleménnyel lennének erről. Hiszen keresek, vehetnék magamnak is, ha más nem, hitelre.
Én is nagyon-nagyon örülök, hálás vagyok és becsülni fogom, vigyázni rá, mint a szemem fényére és mégis bennem van egy szomorúság, hogy nem én vettem meg. Egy amolyan “nem érdemlem meg” érzés.
Azt, hogy de jó neki!
És azt, hogy tök hle, hogy nem tud neki felhőtlenül örülni és kérdést írt ki róla....
Igen, de a szuleim sem dúskálnak a pénzben. Keresnek, megengedhetik, de anya meg 3 éve tervezi a konyhafelújítást.
Szóval, most engem választottak ahelyett. Ennek ellenére nagyon örülök, csak egy kicsit soknak érzem ezt.
13-Akkor add el a kocsit és add a pénzt anyádnak.
Komolyan nem értem, hogy most mit akarsz...
Én azt gondolom, hogy bárcsak én kaptam volna.
De sajnos én csak adósságot kaptam az apámtól.
Örülj neki, hogy a te szüleid szeretnek téged és megtehetik ezt!
Kinek vegyen apud autót? A szomszédnak?
Szerintem egy szülő segíthet a gyerekének ha akar és van miből. Ezzel semmi gond nincs.
Akkor lenne baj ha követelőznél ő meg nélkülözne azért hogy kocsid legyen.
Szóval örülj a kocsinak, és hogy ilyen jó fej szüleid vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!