Szülők! Mit szólnátok hozzá, ha gyereketek el kezdene a szobájában énekelni?
na ne már! én is mindig zenét hallgattam és énekeltem. pedig nem vagyok egy whitney houston..
anyám is szokott énekelni.
nincs ebben semmi. gáz, ha beszólnak.
Én se szerettem énekelni, amikor itthon voltak, mert zavartam volna őket vele (kicsi ház, stb.). Mindig akkor énekeltem/énekelek, amikor egyedül vagyok. Valamiért gátlásos is vagyok ebben a témában, mert párom előtt se merek énekelni és érdekes, mert anno énnekkaros voltam. :D
21/L
Én egyszerűen nem szeretném ha más hallaná.Magamnak ha egyedül vagyok.Pedig sokan mondják,hogy jó a hangom,ha itthon vannak akkor egyszerűen nem szoktam.
Tuti nem mondanák neked h. hallgass el : D
Énekelj bátran,az jó dolog és az sem baj ha nem jó a hangod,hisz otthon senki sem nézi.Magadnak énekelsz,ha szereted csináld ;)
:O
hat ezt meglepve latom, hogy sok szulo lanya/fia szokott enekelni. nalunk soha senki nem enekel es a kornyezetemben egyik ismerosomet sem hallottam enekelni. igaz, ezt nem is kerdezem, hogy szoktak-e enekelni.
mindenesetre nekem a sajat hangom sztem jo, ha csak siman beszelek es ezert probalkoztam ma eloszor az eneklessel.
majd anyum hazajott, meghallotta, es: mivan fiam, magadba beszelsz? :S
De egyebkent akkor is azt hiszi hogy magamba beszelek, amikor telefonalok, vagy TS-en beszelek valakikkel. Meg sokszor hallgatozik, nem tudom miert.
Egyszer beszeltem vkivel mobilon, es kajakra beszoltam anyamnak h mi a szart hallgatozol?:D Neha unom nagyon.
egyebkent ezt probalgatom:
http://www.youtube.com/watch?v=eBmPv-cBtMI
koszi a valaszokat. nemtudom h lesz tovabb mikor itthon vannak es ugy probalok csiripelni.
Hát úgy én se nagyon merek énekelni, ha nem szól a háttérben a zene, mert félek, hogy elrontom. Pedig énekkaros vagyok, magas hangom van, szóval nem olyan nagy rá az esély, kivéve, ha be vagyok rekedve :D
De ha a háttérben szól a zene, simán énekelek.
Suliban barátnőimmel is mindig hangosan énekelgetünk, mint a bolondok xD
Unokatesóimmal is szoktunk sokat karaokézni.
Anyám meg apám is énekelgetnek ha a rádióban olyan dal szól, amit szeretnek. Meg nekem is mindig mondják, hogy örülnek ha énekelek, mert az azt jelenti, hogy jókedvem van :)
Ha valahova utazunk autóval akkor is mindig énekelek, természetesen zenével. Nagyon ritkán ritkán énekelek mások előtt zene nélkül [de szoktam] [kivéve suliban xD], mondom, félek, hogy elrontom :D
Ha egyedül vagyok itthon, akkor mindig hangosan énekelek, zene nélkül, és nem tom, nem vagyok beképzelt, de nagyon szeretem a hangomat :)
Sokszor hallja az egész utca az éneklésemet xP
na, jó hosszú lett xD
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!