Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Bátyám és barátnője megették...

Bátyám és barátnője megették az összes sütit?

Figyelt kérdés
Sütöttem ribizlis krémes sütit, aztán itthon hagytam kihűlni, mondtam anyának ha kihűlt tegye be a hűtőbe. Én elmentem ittholról, bátyámék hazajöttek, és ettek a sütiből. De konkrétan annyit ettek, hogy kb a 2 sor maradt belőle. Anyu mondta, hogy nagyon ízlett nekik, ő mondta hogy egyenek bátran. De én meg nem azért csináltam, hogy az egészet ők egyék meg. Bátyám azt mondta mit hisztizek, ne legyek ilyen irigy, és csak az a bajom hogy féltékeny vagyok a csajára, mert mindenki szereti, és örüljek hogy itt lakhatok, mert jelenleg csak én nem dolgozok, úgyhogy az a minimum hogy adok a sütiből. Igaza van?
2022. jún. 25. 15:04
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
90%

Feltételezem, az anyjának, ÉS az apjának, ÉS magának, ÉS a bátyjának, ÉS a bátyja nőjének. Nagyjából egyenlő elosztásban.

Nem pedig a 3/4-ét a két tahónak, és az 1/4-ét anyunak, apunak, magának.

2022. jún. 26. 10:36
 52/58 anonim ***** válasza:
11%
ÉS ha nem egyenlő arányban étkeznek már le kell üvölteni a fejüket?
2022. jún. 26. 10:54
 53/58 anonim ***** válasza:
100%
52! Nem kell leüvölteni, de miért nem lehet osztozkodni? A kérdező bátyja egy tahó, ha ezt mondta, idézem:" Bátyám azt mondta mit hisztizek, ne legyek ilyen irigy, és csak az a bajom hogy féltékeny vagyok a csajára, mert mindenki szereti, és örüljek hogy itt lakhatok, mert jelenleg csak én nem dolgozok, úgyhogy az a minimum hogy adok a sütiből." - azért mert a kérdező nem dolgozik, már bunkónak kell lenni, és felzabálni mindent? Vagy ha már a kérdező anyja kínálja őket, pofátlanul fel kell zabálni a sütit? Egyen belőle, de hagyjon másnak is!
2022. jún. 26. 11:40
 54/58 anonim ***** válasza:
100%
#52, te mit szólnál hozzá, ha rámenne pár órád egy süti elkészítésére, és neked szinte csak a széléből jutna? Pluszban - extra bónuszként - el is mosogathatod a tepsit..? És még oda is sziszegik, hogy örülj, hogy itt élhetsz? (Húbazzeg)
2022. jún. 26. 11:49
 55/58 anonim ***** válasza:
100%
52, nem étkeznek, a süti az nass, tehát egy plusz, nem kell felzabálni a nagy részét, és töredékét hagyni a többieknek.
2022. jún. 26. 14:24
 56/58 anonim ***** válasza:
100%
#52 Mi van akkor ha a kérdező a barátainak/párjának sütötte? Vagy akkor így járt? Meg már nem azért de olyat a fejéhez vágni hogy örüljön hogy ott élhet csak azért mert jelenleg nem dolgozik elég szemét dolog.
2022. jún. 26. 16:45
 57/58 anonim ***** válasza:
13%
52es vagyok, és utálom a sütit, az a szerencsém:))) Mondom nem vágna földhöz. Itt külön kéne választani két kérdést mert elvisz egy másik irányba .... az hogy üvöltöznek egymással hááát...tényleg elég tahó. Főleg ilyet beszólni hogy örüljön hogy ott lakhat :(((( remélem nem minden vita fajul el idáig!?
2022. jún. 27. 07:14
 58/58 anonim ***** válasza:
23%
Most mindenki együtt sütizik a családdal?
2022. jún. 30. 17:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!