Bátyám és barátnője megették az összes sütit?
Figyelt kérdés
Sütöttem ribizlis krémes sütit, aztán itthon hagytam kihűlni, mondtam anyának ha kihűlt tegye be a hűtőbe. Én elmentem ittholról, bátyámék hazajöttek, és ettek a sütiből. De konkrétan annyit ettek, hogy kb a 2 sor maradt belőle. Anyu mondta, hogy nagyon ízlett nekik, ő mondta hogy egyenek bátran. De én meg nem azért csináltam, hogy az egészet ők egyék meg. Bátyám azt mondta mit hisztizek, ne legyek ilyen irigy, és csak az a bajom hogy féltékeny vagyok a csajára, mert mindenki szereti, és örüljek hogy itt lakhatok, mert jelenleg csak én nem dolgozok, úgyhogy az a minimum hogy adok a sütiből. Igaza van?2022. jún. 25. 15:04
11/58 anonim válasza:
Egy részről illetlenség a javát felzabálni, másrészt viszont örülhetsz, hogy finomat sütöttél. Nem egy nagy munka, ha minden van hozzá, süss még egyet.
13/58 anonim válasza:
Pofátlan a bátyád és a nője is.... maholnap a bugyid is lenyúlják
14/58 anonim válasza:
Ha egy egész tepsi sütiről van szó és a tepsi mérete legyen 30×30 centi és egy sor mondjuk 5 centi, akkor az azt jelenti, 4 sort zabáltak be, de ezt csak most feltételezem, abbol kiindulva, amit mondtál, hogy majdnem az egészet felzabálták. Nos, ha egy sort ettek volna meg akkor azt mondanám én is h oké, de ezek szerint a sütinek a 2/3át zabálhatták meg. Valóban tapló dolog, nem mellesleg másokra sem gondoltak, arra meg végképp nem, hogy te mennyi energiát fektettél bele. Azért egy messenger üzenetet megejthetett volna a bátyád, hogy: Hugi? Ehetünk a sütidből?
15/58 anonim válasza:
Mármim egy sor 5 centi széles és 30 centi hosszú
16/58 anonim válasza:
Tegyük hozzá, anyuka is bunkó volt, hogy lelkesen ajánlgatta a más által sütött süteményt.
Kérdező, nem lehet, hogy te mindig másodrendű testvér voltál otthon, és a tesódnak mindent lehetett, te meg örülj, ha morzsákat kapsz? Pl. gondolom te lány vagy, a bátyád ugye fiú, sok anya már emiatt sem mér egyenlő mércével.
17/58 anonim válasza:
16os, lehet anyuka pénzéből sütötte az eltartott kérdező.
18/58 anonim válasza:
Hagyjuk már ezeket a f.szságokat, hogy kinek a pénzéből sütötte, meg az anyja pénzéből sütötte az eltartott kérdező. Ő dolgozott vele, ő sütötte, taplóság volt bezabálni majdnem az egészet.
19/58 anonim válasza:
Nem mindegy kinek a pénzéből sütötte? Neki volt vele munkája. A bátyád meg a nője is egy kulturálatlan tahó, anyukád meg buta.
20/58 anonim válasza:
Utálom ezt a "te nem dolgozol, neked kuss" hozzáállást. Egy sütit megsütni - hozzávalókat kimérni, keverni, ribizlit leszemezni, elmosogatni - nem munka..? Dehogynem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!