Bátyám és barátnője megették az összes sütit?
Én véletlenül megittam lomtalanítás közben a menyem üdítőjét most vettem egy másikat helyette, de mi van ha nem tetszik neki ez a márka???
:))
Engedd el a témát. Ízlett nekik, ennyi csak. Nyugodtan ettek belőle. :))
Ma az aranygaluskával én is kb így jártam még az öntet sem volt rajta de már elcsórták ajj . :)
#21, Látom itt a legtöbb ember állandóan azon pörög, hogy kinek a pénzét élvezi a gyerek.
És van benne egy adag lenézés is, főleg a báty részéről: "Te nem dolgozol, tehát akár szolgálhatsz is engem, meg a csajomat." (Jelen esetben a sütisütéssel)
24-re:
Pedig az fix, hogy ha nem is dolgozik a kérdező, de nem a bátyja tartja el.
Oké, két sor jut mindenkinek, de akkor hogy jön ki a matek? Hol a kérdező apja és anyja? Sehogy sem oké, ketten felzabálták (tesó meg a csaja) mondjuk a négy ötödét. És akkor egy ötöd jut a kérdezőnek, anyjának, apjának.
A fő kérdésre a válasz: nem, nem ették meg az összeset.
Nyilván mindenkinek más az értékítélete. Az enyém olyan, hogy kérdezés nélkül nem eszek bele a kajába, még egy kockát sem, nem hogy majdnem az egészet...
Én a helyedben biztos fogtam volna a maradékot, és tepsivel együtt a bátyád fejébe húztam volna.
Nálunk amikor a nővérem hazajött az egyetemről a pasijával, akkor volt ugyanez mindig. Én bevezettem, hogy amikor hazajöttek, azokon a hétvégeken pont "nem volt időm sajnos" sütni.
Amúgy igen, bunkóság, amit csináltak.
Kérdező, ha nagyon szépen megkérlek, belinkelnéd a ribizlis sütit? Úgy felajzott, főleg, hogy krém is van rajta, most tele vagyunk ribizlivel.
Köszi, ha megteszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!