Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Bátyám és barátnője megették...

Bátyám és barátnője megették az összes sütit?

Figyelt kérdés
Sütöttem ribizlis krémes sütit, aztán itthon hagytam kihűlni, mondtam anyának ha kihűlt tegye be a hűtőbe. Én elmentem ittholról, bátyámék hazajöttek, és ettek a sütiből. De konkrétan annyit ettek, hogy kb a 2 sor maradt belőle. Anyu mondta, hogy nagyon ízlett nekik, ő mondta hogy egyenek bátran. De én meg nem azért csináltam, hogy az egészet ők egyék meg. Bátyám azt mondta mit hisztizek, ne legyek ilyen irigy, és csak az a bajom hogy féltékeny vagyok a csajára, mert mindenki szereti, és örüljek hogy itt lakhatok, mert jelenleg csak én nem dolgozok, úgyhogy az a minimum hogy adok a sütiből. Igaza van?
2022. jún. 25. 15:04
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
8%
39, van öt ember. Nem akkora dolog, hogy a felét két ember eszi meg, a másik felét három...
2022. jún. 25. 18:19
 42/58 anonim ***** válasza:
8%
Lehet hogy túlzásba estek, a batyad kicsit tahó is volt, de vegül is kinek sütötted a sütit?
2022. jún. 25. 18:22
 43/58 anonim ***** válasza:
92%
Igen, adj, de nem azt jelenti, hogy más ne tudjon enni belőle. Jó nagy parasztok. Ha megkínálnak, akkor sem zabálom fel az egész ételt.
2022. jún. 25. 18:25
 44/58 anonim ***** válasza:
98%

Az is a baj, hogy a franc tudja, hol a határ. Nálunk (már írtam korábban), ugyanez volt, amikor a nővérem hazajött az egyetemről a pasijával. De volt olyan is, hogy éppen a fürdőszobában voltam, bement a szobámba, elvette a polcomról a munkahelyemen nőnapra kapott, még bontatlan doboz Bonbonettit, és pofátlanul bezabálták, arra mentem be a nappaliba, hogy azt tömik befelé.

Szerintem ezek nem azok a dolgok, amiken jóindulatúan legyint az ember, mert kb. azt jelenti, szarba se vesznek/veszik a kérdezőt.

2022. jún. 25. 18:30
 45/58 anonim ***** válasza:
31%

Köszi a leírást, finom lehetett:))

2022. jún. 25. 18:32
 46/58 anonim ***** válasza:
93%

De NEM a felét zabálta meg két ember, hanem kb. a négyötödét.

2022. jún. 25. 18:33
 47/58 anonim ***** válasza:
5%
43#as megmondta a tutit, végül is kinek sütötted:) Én is az aranygaluskámat siratom még mindig, már lenullázták ! :))
2022. jún. 25. 18:51
 48/58 anonim ***** válasza:
100%
bunkók, anyukád először megkérdezhette volna, hogy szabad-belőle kínálni. hacsak ha nem valakinek csináltad.
2022. jún. 25. 23:55
 49/58 anonim ***** válasza:
100%

Az egész családod bunkó, már bocs.

Unokabátyám is ilyen, mindent felzabál kérdezés nélkül.

Undorító szokás, főleg, mert a másik nem azért áll 2-3 órán keresztül a konyhában, hogy az ilyenek önző módon a többiek elől is elegyék az ételt.

2022. jún. 26. 06:54
 50/58 anonim ***** válasza:
85%
Kérdező, egyébként mi lett volna a sorsa a süteménynek? Kinek szántad?
2022. jún. 26. 07:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!