Miért olyan nehéz elfogadni, hogy nem szeretnék gyereket?
ha nem ertik meg ne legyenek az eletedben
csaladtag vagy nem en se beszelek azokkal akik nem tudtak elfogadni a dontesem
Igazad van, a gyerekek nagyon undorítóak! Vagy mégsem?
Én nem értem, miért kell bárkinek is magyarázkodni. 36 éves voltam, amikor született az egyszem lányom, de engem soha senki nem zaklatott ezzel.
Húzd meg a határokat ugyanúgy, ahogy az esküvő témánál is. Ennyi.
Soha nem írtam még ebben a témában.
48 éves vagyok és nem akartam soha gyereket.
Párt, férjet igen, de gyereket nem.
Igy is lett, 18 éve vagyok a férjemmel.
Szerencsém volt, mert neki már volt egy gyermeke az előző kapcsolatából.
Természetesen folyamatos a fiúval a kapcsolattartás, ma már felnőtt.
Nem a karrier meg a "világmegváltás" miatt!
Soha nem érdekelt, ill. ehhez én túl racionális vagyok nem a "szép oldalát" látom mindennek.
A férjemmel nagyon jól megvagyunk, egyszerű életet élünk sokat vagyunk kettesben. Kb. 35 éves voltam mikor anyukám rákérdezett.
Határozottan megmondtam hogy nem szeretnék. Nem emlegetjük.
Sajnos - nem sajnos a távolabbi rokonok véleménye nem érdekel, de nem nagyon jutott vissza hozzám semmi.
Soha nem bántam meg hogy így lett.
Hasonló okok miatt keltem fel az asztaltól a karácsonyi ebéd közepén és mentem haza azzal, hogy ha újra látni akarnak, akkor nem baszogatnak ilyen témával.
A saját családomban meg visszakérdeztem, hogy és neked mikor lesz diplomád? Mikor tervezel leadni azt a 20 kiló túlsúlyt? A fogadat jó lenne megcsináltatni, biztos üres és szar élete lehet annak, aki rágni sem tud normálisan.
Egyből tudták, hol a helyük. Egészen addig nem érti meg az elbaszott fajtájuk, amíg a saját értékrended szerint nem kezded el te is őket bírálni. Az agyatlanabb csak bedurcizik, az értelmesebb meg magába száll, hogy nem csak az ő igaza létezik és más szerint meg az ő élete egy rakás szar a pulyái ellenére.
Ha nem álltak volna le, addig tolták volna a sztorit, hogy kimegyek külföldre sterilizáltatni magam, aztán lehet pedálozni, hogy átvágott pete/ondóvezetékkel csináljunk gyereket. Aztán még nem kizárt, hogy így is ez lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!