Családomnak, szüleimnek hogy-hogy nincsen ingatlanjuk???
Nekünk nincs saját lakásunk, és bármikor megkérdezem miért, rámförmednek hogy ne szóljak bele a felnőttek dolgába, pedig én csak nem értem miért nincs, amikor anyuék már 50 évesek, én 18 leszek.
De nem csak hogy nekünk nincs, anyu és apu testvérei közül sincs senkinek.
Anyukámnak 5 testvére van, apukámnak 4.
Úgy tudom szinte az összes osztálytársamnak van lakásuk vagy házuk.
Na most ez hogy lehet?
Sajat lakashoz a legtobb ember csak ugy jut ha hitelt vesz fel. Viszont van aki nem kap hitelt vagy nem akar felvenni hitelt.
Szerintem a szuleidnel is ez a helyzet hogy vagy nem volt eleg fizetesuk hogy hitelt kapjanak, vagy nem akartak elkotelezodni a bank fele 20 evre, hogy minden honapban X osszeget befizessenek.
Nyilvan az alberletre is kell fizetni, viszont lehet hogy olcson talaltak valami kis lakast.
Te ha tanulsz a szuleid hibajabol akkor torekedsz hogy sajat lakasod legyen. Amikor nyugdijba megy az ember, akkor a legnehezebb az alberletet fizetni mert a nyugdij az szinte fix, alig emelnek valamennyit, az alberletet meg mindig emelik mert az ingatlanoknak megy fel az ertekuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!