Családomnak, szüleimnek hogy-hogy nincsen ingatlanjuk???
Nekünk nincs saját lakásunk, és bármikor megkérdezem miért, rámförmednek hogy ne szóljak bele a felnőttek dolgába, pedig én csak nem értem miért nincs, amikor anyuék már 50 évesek, én 18 leszek.
De nem csak hogy nekünk nincs, anyu és apu testvérei közül sincs senkinek.
Anyukámnak 5 testvére van, apukámnak 4.
Úgy tudom szinte az összes osztálytársamnak van lakásuk vagy házuk.
Na most ez hogy lehet?
# 9
hát nem dúskálunk, ilyen családi nyaralás nekünk még soha nem volt
Nem tudsz mit tenni ellene, majd ha elmész dolgozni megteremted magadnak a saját lakást.
Mennyi idősek a szülők?
Dolgoznak?
Testvéred van? Te hány éves vagy ?
# 12
anyu 52, apu 54
én 18 vagyok, 4-en vagyunk testvérek. Dolgoznak igen, mondjuk anyu nagyon válogatós, ének-zene tanár, de sokszor ott hagyja a munkahelyeit mert összevesz emberekkel és aztán nem dolgozik akár éveket.
Hány évesek a szüleid? A mostani hatvanas korosztálynak még egyszerű volt egy saját lakást/házat összehozni, aki igyekezett, annak volt vidéki telke is. Aztán jött a 80-as évek vége, hiperinfláció, akkor nagyon sokan padlót fogtak, és abból a helyzetből akkoriban nehéz volt felállni. Boldog-boldogtalan ment külföldre dolgozni, hogy vissza tudja fizetni az otp hitelét, aminek a törlesztője hirtelen hihetetlen módon megemelekedett. Ekkor jelent meg hirtelen a munkanélküliség is, addig csak rejtett volt, 90 elején tömegeket küldtek el. Kemény világ volt.
Aztán lehet persze, hogy saját hibájukból (is) vannak ilyen helyzetben (játékszenvedély, alkohol), de ezt ha így van, te is tudod.
# 16
anyu 52, apu 54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!