Családomnak, szüleimnek hogy-hogy nincsen ingatlanjuk???
Nekünk nincs saját lakásunk, és bármikor megkérdezem miért, rámförmednek hogy ne szóljak bele a felnőttek dolgába, pedig én csak nem értem miért nincs, amikor anyuék már 50 évesek, én 18 leszek.
De nem csak hogy nekünk nincs, anyu és apu testvérei közül sincs senkinek.
Anyukámnak 5 testvére van, apukámnak 4.
Úgy tudom szinte az összes osztálytársamnak van lakásuk vagy házuk.
Na most ez hogy lehet?
41!
Ha esetleg el is olvastad volna rendesen, amit írtam, akkor rajonnel, nem túlzás.
Mind a kettőnek meg vannak az előnyei. Én annak sem látom értelmét, hogy 10en évig kuporgasson valaki, és megvonjon magától mindent, csak hogy összejöjjön önerőre majd egyszer, valamikor... Meg éljen a szüleivel felnőtt emberként, mert lakásra gyűjt, és csak így jöhet össze.
Laktam albérletben is, amellett is félre tudtam tenni sajátra. De ha emiatt otthon kellett volna maradnom a szüleimnél, hogy úgy spóroljak, akkor inkább választottam volna egész életre az albérletet (pedig jóban vagyunk).
Most hiteles lakás van, ennek a jelenlegi gazdasági helyzetben nagy előnye, hogy nem szaladt el úgy a törlesztőrészlet, mint az albérlet árak. Jó a tudat, hogy egyszer saját lesz teljesen, de hát hol van az még...
Külföldön egyébként sokkal jobb a rendszer lakásbérlés szempontjából, az biztos.
43!
Nem igazán értem az iromanyodnak mi köze van a helyi lakasberlesi rendszerhez.
2007-08-ban volt egy válság.
Lehet,hogy volt lakásuk házuk csak te nem emlékszel rá.És az is lehet,hogy a bank elvitte,lehet hogy még mindig,deviza hitel tartozásuk van.
Az ilyenről értelemszerűen nem szívesen beszél senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!