Milyen nevet adnál a gyerekeidnek ha egy fiú egy lány ikerpárod születne?
Figyelt kérdés
2022. máj. 24. 21:16
21/41 anonim válasza:
Perla - ez egészen kiskorom óta kedvenc a hangzása és jelentése miatt
Larion - is kedvenc nevem sok-sok éve
De ezeket Mo-n nem, mert eléggé különc nevek.
23/41 anonim válasza:
21#
Nekem van Larion ismerősőm. Nekünk is listás volt.
24/41 anonim válasza:
Én nem értem, az összes összecsengő névpáros válasz le lett pontozva, van itt valaki, akinek szúrja az ilyesmi a szemét? Bocs, hogy nem egyezik az ízlésünk, ne haragudjatok már.
27/41 anonim válasza:
Levente és Rebeka (becézés: Levi, levike Rebi, Beki, Beka)
29/41 anonim válasza:
24
Nem elég, hogy ikrek, még legyen is egybecsengő a nevük. Meg öltöztessék amúgy összeillően őket. Meg járjanak ugyanarra a szakkörre. Meg menjenek ugyanarra az egyetemre.
Tudod te, mekkora sz*pás bizonyos szemszögből ikernek lenni? És erre a szülők még rá is tesznek egy lapáttal, mert biztos "tök cukcsi, mindenkinek tudnia kell, hogy ikrek".
30/41 anonim válasza:
Zoltán, Erika
Vince, Lilla
Csongor, Tünde
Sándor, Rózsa
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!