Milyen nevet adnál a gyerekeidnek ha egy fiú egy lány ikerpárod születne?
Hiába ikrek én nem nézném hogy hasonló nevük legyen kezdő betű stb... azt adnám ami tetszik
Pl Zalán-Zoé
Dávid-Vanda
Tényleg nem értem az értelmét az ilyen kérdéseknek. Regényhez szeretnétek kitalálni ütős név párost, vagy ennyire vicces/egybecsengő neveket akartok adni a gyerekeiteknek, mert azt hiszitek az humoros és erre itt kerestek ötletet?
Nekem ezek tetszenek például, de akkor is ha nem ikrek. Marcell és Kamilla. Levente és Karina. De tudnék még sorolni.
Tényleg nem értem az értelmét az ilyen kérdéseknek. Regényhez szeretnétek kitalálni ütős név párost, vagy ennyire vicces/egybecsengő neveket akartok adni a gyerekeiteknek, mert azt hiszitek az humoros és erre itt kerestek ötletet?
ember nyugodj már le, miért fáj az ha valaki ilyen kérdés kérdez? itt elvileg bármit szabad...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!