Ön elhelyezne-e gyermeket meleg szülőknél?
Kedves 16.26-os.Sajnálom h nem tudok válaszaidra és kommentjeidre reagálni,de hidd el,akad bőven ellenvetésem.Túlságosan sokmindent leírtál,és megmondom őszintén h annyira nem izgat a téma,hogy arra szánjam időmet és energiámat h itt pötyörésszek ez ügyben a gép előtt.
Soraidat olvasva minden bizonnyal férfi vagy,és még nincsen családod.Majd ha apa leszel,és meglátod,mennyire ártatlan,elbűvölő,szent dolog egy csepp baba,rájössz hogy talán mégsem kellene szentesíteni,normálisnak tekinteni és megvédeni azokat a párokat,akik este lefektetik a gyermeket,majd a bezárt ajtók mögött egymás sz...ros lyukát d..gják,vagy éppen egy mű hímtaggal szintén ugyanezt művelik.És igen,leírom és nem is tagadom egy percig sem h UNDORÍTÓ,MEGVETENDŐ,FÖRTELMES,ERKÖLCSTELEN,TERMÉSZETELLENES és GUSZTUSTALAN dolognak tartom ezt!És kötve hiszem h én vagyok az egyetlen,aki így gondolkodik.A jogom pedig megvan hozzá,és az sem érdekel h ezért ki mit gondol rólam.
Üdv,a 30 éves édesanya a két ikerbabával.
16.26:a beszűkültségnek köze nincs ehhez.Ez csak egy jól hangzó frázis.Mondjuk egy kis kuplészövegnek elmenne.
Ami nem normális,az akkor sem lesz az,ha néhány (szószerint)ferdehajlamú tamtamozik érte.
Sőt örülök annyiban a Fidesz-KNDP kormánynak,hogy csírájában fogja ezeket a kezdeményezéseket elfolytani.
Látod,semmit nem tudsz felmutatni,a vagdalkozás,hogyhát aki apa,anya nélkül nő fel,nem róluk van szó,most,úgyhogy leülhetsz egyes.
A család az az nő és férfi között kötetett szövetség,mely természetes utódaik érdekében kötetett.Ezt több ezer éve elismeri mind a morál,mind a jog.Vannak kilengések,de egy örökbefogadás sosem lesz olyan erős kötelék,amire évezredes jövő építhető.A carpe diem meg nem azokról szól,akik utódokat akarnak.Azok-itt igazad van-maradjanak meg ketten egymásnak.
Változó világban vagyunk,ami nem éppen jó felé változik,de pont ez fogja azt eredményezni,hogy összetartóbbak lesznek a családok,ki fogják vetni maguk közül a deviáns elemeket-és ez így van jól.Tudod én sem és még nagyon sokan nem szeretnénk,ha teszem azt a lányom összeállna egy nővel,majd esetleges veszteség u6án a hölgyemény fogná az unokámat,meg a lányzó vagyonát és eltünne a balfenéken,mert őneki házastársi jogai vannak.Arról nem is beszélve,hogy számos tanulmány bizonyítja,hogy jóval stabilabb egy hetero kapcsolat(a homóknál ezért is több a nemi betegség)tehát ilyen ingatag alapra családot,gyerekekekkel építeni bűn.
És légyszíves ne gyere most az alkoholistákkal,most nem róluk van szó.
Erre újfent azt tudom mondani,mint amit előző kedves "elvtársadnak",hogy te aztán tudod hogy az én életem milyen ugye?Sőt ott vagy akkor is amikor a férjemmel szexelünk,tudod h leoltott lámpa mellett a takaró alá bújva tesszük azt félévente.A 30 éves korból azt is leszűrted h életunt vagyok,és hogy konzervatív,csak mert nem bírom ha két férfi se..repacsizik..hát gratulálok,ügyes voltál,minden okod megvan a sajnálatra.
De azért én nem tévedtem akkorát,ami a te állapotodat illeti,ha jól sejtem??:)
Tudod én megpróbálom a gyermekeimet NEVELNI,átadni nekik az ALAPVETŐ ERKÖLCSI NORMÁKAT,egy olyan rothadó világban,amelyet az olyanok tesznek azzá,mint amilyen te is vagy.
Ez a válaszod pedig szintén sértő és provokatív,és köze nincsen a témához.Ha akarom,bejelentem,majd még meggondolom,s mint kisgyermeket a óvónénik,a moderátorok helyre utasítanak majd.Tehát mint vitapartner is elbuktál.
Van még olyan terület,amiben szeretnél bizonyítani és megcsillogtatni elképesztő tudásod,vagy befejezted?:)
Most ugyanazt írtad le,nem vetted még észre?
Ezen kívül mást nem tudsz elővezetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!