A fiam lehet, hogy Meleg?
22 éves és nincs neki barátnője.Folyton a haverjaival lóg.Néhányuknak már van barátnője. Ráadásul még szűz,mert azt mondta addig nem fekszik le senkivel amíg nem házasodik vele össze.Ez már nagyon nem "divat".
Már beszéltem vele erről és mondtam neki ,hogy ha meleg akkor is szeretem és nem érdekel,hogy más mit szól és,ha lesz barátja azt is elfogadom.
De az állítja nem meleg! Meg,hogy meg mondaná,,
Miből lehet azt észre venni ha meleg?
Az én legnagyobb fiam 24 éves, és még ő is szűz. Nézegeti a lányokat, próbálkozgat is, de még nincs kapcsolata. És akkor mi van? Nem lehet mindenki Casanova. Úgy látszik, hogy a mi fiaink ilyen kukák. De ettől még nem melegek!
Nyugi kedves anyatárs!
Az is lehet, hogy tényleg csak ennyire jófej a fiad, és ilyen az értékrendje!
Hol lehet ilyen pasikkal összeakadni? ;-)
Lehet hogy tényleg nem meleg, hiszen rákérdeztél, és jól álltál hozzá,szal sztem elmondta volna ha az...
Amúgy nem feltétlenül lehet látni valakin, hogy meleg e, ha el akarja titkolni akkor el is tudja.
Szia,
szerintem nem feltétlenül meleg.Én sok fiút ismerek,akiknek 20 év körül még fontosabbak a haverok,mint egy kapcsolat.
Valóban nem nagy divat manapság a házasságig várni a szexszel,de azért vannak,akik ebben kicsit konzervatívabban gondolkoznak,és lehet,hogy a fiad úgy van vele,hogy majd az igazival szeretné,és mivel ő lenne élete szerelme,feleségül is venné...Úgyhogy szerintem lehet,hogy csak másképp látja a dolgokat,mint a mai fiatalok többsége.Vagy nem lehet,hogy hívő?
Egyébként meg szerintem szerencsés a fiad,hogy így állsz a dolgokhoz,elfogadod,és abból amit leírtál nekem az jön le,hogy mindent meg tudtok beszélni :) Úgyhogy szerintem nem titkolózna előtted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!