A fiam bejelentette h meleg, es nem tudom feldolgozni, segitetek?
Tudom, hogy neked nem könnyű, de kérlek próbáld meg az Ő oldalát is nézni. Mennyire nehéz lehetett neki mikor megtudta, és mennyire nehéz lehetett ezt neked elmondania! Ha tényleg szereted, ne mutasd ki neki, hogy ez neked nem tetszik. Beszélgethetsz vele, sőt, érdeklődj még ezután, de szerintem semmi apró jelét se mutasd annak, hogy ettől kevesebbnek tartanád, inkább fejezd ki neki a szeretetedet még jobban, hiszen most az eddigieknél sokkal nagyobb szüksége van rá.
Amúgy nézd úgy, hogy ez az Ő élete, és ugyanaz a gyermek akit te neveltél, szerettél, csak Ő nem azt szereti mint az átlag. Ettől még nem rosszabb vagy kevesebb! Ne azon rágódj, hogy mások mit fognak gondolni, vagy a társadalom számára ez hogy jön ki, hanem, hogy ha Ő így érzi jól magát, támogatom!
az egyetelen gyermekem aki unokakat adhatott volna, es most ez torteneik,
..nem tudom elfogadni akarhogy probalkozom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!