Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » A fiam bejelentette h meleg,...

A fiam bejelentette h meleg, es nem tudom feldolgozni, segitetek?

Figyelt kérdés
2010. okt. 27. 19:30
1 2
 11/15 anonim válasza:
0%
szerintem a génekkel ezeknél a nemi elmebetegeknél semmi probléma nincs.A homoszexualitás gyógyitható és inkább keresse fel azt a kevés helyet ahol ezt meg is teszik
2010. dec. 1. 06:27
 12/15 anonim válasza:
6%
A nem elmebetegeket irtani kell de legelöször is az elmebeteg politikusokat kik bevédik öket. Most lehet öket irtani pszichoterápiával is. Fö csak az hogy ne legyenek mert a természet család, társadalom szégyenei ugyan úgy mint ezek a felesleges haszontalan politikusok
2010. dec. 2. 17:29
 13/15 anonim válasza:
94%

Szeretni kell, és el kell fogadni olyannak, amilyen.. Azzal nem könnyíted meg se a magad sorsát, se az övét, hogy utálod, és elutasítod. Szeretetre van szüksége egy ilyen dolog bejelentése után.. Én még pl nem mondtam el senkinek se hogy meleg vagyok, titkolom, mert sajnos még olyan szinten van magyarország, hogy néhány ember ezt nem bírja feldolgozni, mint ahogy azt az előző válaszolók se.

Szomorú, hogy vannak ilyen beszükült agyu emberek. Ez miért nemi elmebetegség? Ha egy betegség lenne, azt a génállomány már régesrég kitisztította volna, egro mégse tette meg. Egyébként én örülnék, ha a gyerekem bevallaná, mert nem kis akarat kell hozzá ám. Én már csak tudom. :D Nem merem, nemis akarom és nemis fogom szerintem. Rossz hazugságban élni.. És ismerek egy embert, aki bevallotta, és az apukája nagyon rossz dolgot tett. Szomorú. Najó, nem lopom tovább az időtöket, kösz hogy végigolvastátok!:D

16 éves / fiu

2010. dec. 2. 21:04
 14/15 anonim ***** válasza:
56%

Az utolsó előtti egy genetikai hulladék,ne is figyelj rá oda.

Nézd nekem van 2 tesóm,én meleg vagy,öcsém pedig heteró,de ő nem akar még párkapcsolatot sem,nemhogy gyereket.

A kisebb tesóm pedig még kiskorú,neki még nincs kiforrott véleménye,de már most látszik rajta,hogy elég énközpontú,szerintem neki sem lesz gyereke.

Mi 3an vagyunk és lehet a mi szüleinknek sem lesz unokája.

Ha heteró a gyereked sem garancia,hogy ő is akar gyereket.

Azért nem vállalhat senki gyereket,hogy a nagyi idős korban nem unatkozzon,ez lásd be.

Amúgy,ha ennyire szeretnél kisgyereket,akkor fogadj örökbe,te is megteheted.És nem csak csecsemőket lehet.

Azt is megértem.ha idősebb vagy és ezért már nem akarsz,sok 10en éves gyerek van az árvaházban....

2013. nov. 20. 03:56
 15/15 anonim ***** válasza:

Elsősorban,amúgy szerintem mindenki a gyerekét szereti legjobban,mert velük volt személyes élményed,vele éltél együtt.Az unoka az már nem a "tiéd" ha van is.

Amúgy attól,hogy meleg még akár lehet gyereke is majd,csak nem úgy,ahogy te képzelted.Nem fog együtt élni az anyjával.

Szerintem inkább sokan csak azért akarnak unokát,mert a szomszéd Józsi bácsinak is van.

Ha nem fogadod el a gyerekedet,akkor az ő felnőtt életének sem leszel a része,nemhogy unoka,meg hasonlók.

Gondolkozz el!

2013. nov. 20. 04:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!