Szülés után család vagy barát meglátogatott a kórházban? Kaptál (te és nem a baba) akkor vagy később ajándékot?
"kérdező szerintem te nagyon anyagias vagy, gondolom meglátogattak titeket, örültek a babának."
NEM látogatott meg senki, kivéve a férjemet, és nem is gratulált. Otthon sem látogatott meg senki.
Érdekel a téma engem is. Csak tök jó lenne, hogyha ott lenne a válaszok alatt, hogy a válaszoló szült-e már. Mert erről nyilván mindenkinek van vélemyéne, de csak az tudja a helyzetet átérezni, aki átélte. (9 hónap a középpontban, aztán hirtelen semmi, csak a cseszegetés, hogy mindent rosszul csinálsz) Ilyenkor jólesik az embernek a figyelmesség, amit ajándék formájában is ki lehet fejezni, pl. egy szép csokor virággal. Ez nem anyagiasság.
Bocsi, ha rosszul értelmeztem...
24/N, 1 gyerek :)
Igen, aki Svájcba költözött érti a legjobban, hogy miről is van szó.
Aki tudott a terhességről, családtag vagy barát sem látogatott meg, sem a kórházban, sem otthon.
(9 hónap a középpontban, aztán hirtelen semmi, csak a cseszegetés, hogy mindent rosszul csinálsz)
Igen, ez a másik probléma szokott lenni, de én a terhesség alatt sem voltam középpontban.
Csak azért tettem fel a kérdést, mert szerettem volna látni, hogy vannak-e olyan családok, ahol az anya és a baba is fontos.
Kedves Kérdező, előszőr is köszönöm, hogy az én hozzászólásom nem találtad hasznosnak, csak mert nem egyezett a véleményeddel... ebből is látszik, hogy önző vagy. Továbbra is. És ahogy más is mondta, anyagias.
De hozzáteszem még azt, hogy ha SENKI nem látogatott meg, akkor ott nem a barátokkal van a gond. Ezen elgondolkodtál már a tanult hozzáállásoddal?????
ps: habár a véleményem, hogy nem szép dolog elvárni, hogy adjanak ajándékot ettől függetlenül mindig viszek a gyereknek is és a szülőnek is valamit, nem csak akkor, amikor újszülött, hanem később is, de azt nagyon utálom, ha elvárják! A következő kérdés ilyenkor már az, hogy hasznosat kaptál?
Nem érted a lényeget, nem is gratuláltak, pedig az ingyen van!!!
És nem pontoztam le senkit, azt valaki más csinálta.
Aki írta, hogy az anya túlélte a szülést az is fontos, hát igen abban is van valami.
Én is úgy látom, hogy akinek a válasza nem tetszett a kérdezőnek, azt jól lepontozta :-)
Kár, hogy őt nem lehet pontozni :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!