Szülés után család vagy barát meglátogatott a kórházban? Kaptál (te és nem a baba) akkor vagy később ajándékot?
Szia!
A párom részéről számomra az volt a legszebb ajándék, mikor láttam az arcát, és fátyolos szemeit ahogy nézi a kisbabánkat.
Kedves Kérdező!
Nem értem, hogy miért várod el, hogy ajándékot vigyenek.
Persze az kedves gesztus, ha visznek és biztosan nagyon jól esik az embernek, de ezt elvárni, és azon problémázni, hogy nem vittek, elég furcsa dolog.
"Kedves Kérdező!
Nem értem, hogy miért várod el, hogy ajándékot vigyenek. "
Válasz:
Tudod, azért mert én otthon sem kaptam, a baba sem, de még gratulációt sem.
Ez inkább nem normális, főleg tanultabb emberek körében, ahol még pénz is van.
És a többiek válasza megerősített abban, hogy máshol még az apuka is kap még ajándékot is, gratulációt meg mindenképpen mindenki.
Én nem azt mondtam, hogy ez nem normális, hogy visznek ajándékot. Én is szoktam vinni.
Azt tartom furcsának, hogy ennyire problémázol azon, hogy Te nem kaptál.
Az pedig, hogy itt páran azt írják, hogy ők kaptak, nem jelenti azt, hogy mindenki szokott kapni.
Egyébként pedig nem sértegetni akartalak ezzel, de nekem akkor is furcsa, hogy valaki ennyire problémázik rajta.
Abból amit írsz, én azt gondolom, hogy nem alapvetően az ajándékozás lehet nálatok a probléma, hanem valami más, amiből az következik, hogy senkitől sem kaptál ajándékot.
De ezt én nem tudhatom.
Abból pedig ahogy reagáltál a válaszomra, abból következtetek, hogy te alapvetően csak olyan válaszokat vártál, amelyek megerősítenek téged abban, amit gondolsz.
Szerintem inkább arra kéne gondolnod, hogy milyen, gyönyörű, aranyos kisbabád született, akit szeretsz.Nem arra hogy nem kaptál ajándékot pedig te elvártad.
Egyébként is az ajándék csak egy tárgy, az emberek figyelmességből szokták adni, akkor most miért puffogsz ezen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!