Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megmondjam, hogy nem szerelemb...

Megmondjam, hogy nem szerelemből házasodom?

Figyelt kérdés

Anyám félt engem, hogy túl hamar ismerkedtem meg a szakításom után a mostani párommal, miért kell másfél év után esküvő, hová rohanunk... És lehet, hogy most azt érzem, ő az igazi, de elmúlik majd a rózsaszín köd és megbánom a házasságot.

De az igazság az, hogy ebben a kapcsolatomban sosem volt meg az a lángoló érzelmes, rózsaszín ködös szerelem. Nem is hiányzott. Szeretem a vőlegényemet, de nem vagyok szerelmes belé. Viszont megadja mindazt, amire vágyom és ez nekem bőven elég.

Lehet, hogy a családomat látva, és az előző kapcsolatom miatt is vagyok ennyire magabiztos a döntésemben, nem tudom. Ne egy kiöregedett vénlányként képzeljetek el, aki hozzámegy éppen az első férfihez, aki rámosolygott 40 év alatt... 21 éves vagyok, de nem vágyom randizós korszakra, szerelmi csalódásokra. Állandóságra, egzisztenciára és biztonságra annál inkább.

Ezt így senkinek nem mondtam, magamnak is jó időbe tellett, mire beismertem.

2022. ápr. 17. 19:33
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
 161/161 anonim ***** válasza:
33%

Figyelj! Neked kell tudni. Neked kell érezni. Sőt, te tudod is, és érzed is. Magabiztos vagy, tudod mi kell neked, és tudod mi nem. Szerelem meg miegymás lehet akármikor, azt majd akkor megoldod ha egyáltalán jön ilyen.

Ezzel a magabiztossággal állj elé és mond meg, hogy ne féltsen, tudod mit csinálsz, és én nem ismerem őt, de ha olyan, simán megmondhatod neki a miértjét is a dolognak.

Hajrá! :))

2022. máj. 1. 09:00
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!